tirsdag 18. desember 2007

Førjulskveld på Storås skole

Her er en smakebit fra en ordentlig koselig førjulskveld på Storås skole. Et alternativ til det tradisjonelle juleverkstedet. Og personlig synes jeg dette var mye bedre, selv om verkstedet også er trivelig. Alle trinnene hadde underholdning på scenen, og Luciatoget åpnet kvelden med en ekstrarunde til ære for oss.

Videoen er fra et av innslagene til 5.trinn, som er Ellens klasse. Barna sitter på scenen og synger, mens de flotte bildene blir vist.

Jeg er meget imponert over elevene, og over lærerne som får frem alt det flotte som bor i dem. Lettrørt som jeg er, må jeg svelge, og vri tankene innimellom, for øynene mine blir blanke når jeg hører koselige julesanger fremført av barna.

Nå skal jeg legge meg for å knekke hosten og halsondet, før det knekker meg… Begynte å hoste så fælt på tur hjem fra Orkanger i dag, og det har gått feil vei utover kvelden.

Nyt videoen, som brytes litt brått for minnebrikken ble full. (Typisk, når ekstra batteri var husket for en gangs skyld!)

God natt!

Mona

2 kommentarer:

Hege sa...

fin blogg du har Mona :) kjekt å lese litt oppdateringer på hva som skjer på groeggen nå også, når dere ikke er mye på berge lengre.. håper på at tupsi skal bli så flink til å gå på hengeren at hun også kan komme å besøke oss en gang :)
Hege

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Hei Hege!

Trivelig å se at du har vært her
:-)

Og vi skal trene mer på henger nå, når bare været stabiliserer seg, og jula kommer skikkelig i gang.

Jeg trener bevisst ikke Tupsi i mye vind, for da blir kontakten så mye dårligere.

Mona