torsdag 6. desember 2007

Pusteromsprat

Et bilde av Kitti i sin "førjulegave". Sovehule, klorestativ og plate på toppen. Dette bildet er tatt den dagen vi kjøpte gaven.

Tenk at Kitti lå avslappet inni der når Ellen bar henne rundt på gulvet og opp trappa, det synes jeg var utrolig tillitsfullt.

Arkus syntes Kitti fikk nok oppmerksomhet og satte seg frivillig og poserte :-)) Han er fotografert i en av de vinklene hunder blir så rare i på bilder. Men et pent smil kan man jo innbille seg at man ser.

Kitti trengte et klorestativ, hun er ikke særlig ivrig på å ut i snøen, og da frister det å klore på tepper osv. Men vi trenger henne inne også, det er ikke lenge siden en mus pilte over kjøkkengulvet en morgen vi nettopp hadde stått opp...

Ellers er det travelt for tiden, drømmer vel snart om ku-enden... Er den kua ekstra oppmerksom? Er det slim i enden? Er det blod tro? Nr 545, 523, 540 må følges om de kommer i omløp(at de ikke er blitt drektige), brunstkalenderen viser at 1032 blødde for tre uker siden, men var ikke inseminert... osv osv.

Å jo, kyrne har navn, Fru Calloway, Bjørg, Mona, Tina, Litago til og med TV 1000, og Turte og Tvilling er med, de er tvillinger... men på brunstkalenderen tar navnene for mye plass.

Ellers har det gått mye i hundestoff også, det er ikke bare bare å forholde seg til alt som skjer... Og jeg blogger nå, mens jeg venter på at Ellinor skal bli ferdig i telefonen ;-) jeg har avtale om å ringe henne i kveld. Egentlig har jeg ikke tid til å skrive her, men det ble et pusterom da.

Og i helga er det IPT, og jeg håper på okei vær, slik at snowracerne kan brukes, jeg har kjøpt tre nye til formålet, og så må jeg huske snøscooterbensin, for bakkene er morsomme og lange nedover, men tunge og laaaange oppover...

Nissefest med grøt er det i Berge på lørdag, og da skal vi dit en tur!

Mona

2 kommentarer:

Ellinor sa...

HMMM skrev precis ett låångt inlägg här, men jag är nog trög med att lära mig hur jag lämnar meddelanden..
Nåväl, den där kattgrejen var en idé till våran Hasse, han gör också ett bra jobb här hemma när mössen far over golvet. Men nu har vi stängt eländet ute från köket iallafall, inga hål att krypa in i nu efter renoveringen! (Tror jag...!)

Tack för fint jobb med skriverierna:) Du är guld värd!

kubonde sa...

Likte den sovhulen til katten flott.