søndag 30. mars 2008

Kattungene og helga

I dag har jeg såvidt våget å sjekke litt mer på kattebarna. Kitti blir urolig hvis de mjauer mye når vi løfter dem. Men nå vet jeg at det er en jente og tre gutter. Alle har haler... Og to har ekstra klør(skipskatter), de er begge gutter. En av dem har "melkebart" og er bortbestilt allerede. Dessverre er det en av de med ekstra klør som har flere haleknekker, og det blir nesten krøllhale av det. Vi håper likevel å finne gode hjem til han og de andre to som ikke er bestilte.

Disse kattene er av nervesterkt slag, som takler viltre hunder, rever m.m. Denne egenskapen er det vi liker så godt med dem. De passer godt i hjem med hunder og liv, men de er jegere...


Ellers var vi på trening på Torshus med hestene i går, og det går bra fremdeles. Undertegnede fikk bruke hesten sin denne gangen ;-) Det er morsomt å være med når barna rir, men det er morsomt å ri selv også.

Kristine, Øyvind og jentene var en tur i går kveld, og vi hadde en trivelig stund.

I dag hadde Hoston 4H gaukrenn, og Ellen var hjelpemannskap og gauk hun også. Vi eldre her i huset reiste etter og var med et par timer mot slutten. Ellers er det en rolig helg.

Mona

Ingen kommentarer: