lørdag 3. mai 2008

Trening med Anki Syversen

I går og i dag har vi vært på "Anki-trening", og vi er så fornøyde! Selv om prinsippene er enkle egentlig, så er det så vanskelig å tenke seg til det, og enda vanskeligere å "se seg selv". Men Anki gjør det så lystbetont, trivelig og forståelig. Og uanstrengt! Ellen fikk god trøst med at hun trygt kan ha glede av Katja en stund til, og de er virkelig et godt team, Ellen og Katja. Ellen har vokst fra salene som Katja har brukt, langskank sjø... ;-), men Ellen rir like godt barbak.

Tupsi var det trasig med denne gangen, hun protesterte kraftig og gikk urent i går. Snill som hun har vært, og så avslappet og tydelig som Ingebrigt er, så mente Anki at Tupsi kjenner på noe. Derfor ble det ikke slik trening som vi tenkte, men vi lærer likevel, spesielt salen fokuserte vi på.

Tupsi var med nedover i dag også, og uten sal, med leier i skritt og trav på begge "varv", så var hun helt ren i ganglaget.(Hun var bøyd opp av veterinær for under en mnd siden, og funnet helt ren).
Etterpå prøvde vi på salen, med leier, men da kom rumpa til værs, og bakføttene til himmels, så da er det vel salen som er vond da. Vel, surt, men mye bedre enn at det er hesten det er noe galt med. Den lokale equiterapeuten kommer og sjekker Tupsi i kveld også, for vi skal til bunns i hva som er vondt. Tupsi er jo så grei og dette er ulikt henne. Uansett, utbytte av treningen hadde vi okkesom :-)
Bildene var tatt i går, og videoene i dag. Ellen skulle ri "kanelbullar"(kanelsnurrer), og det var litt tungt for Katja den veien på filmen, andre veien var lettere. Vi slapp Tupsi i hallen etter treningen, for å få brukt litt energi, og hun hadde litt på lager... Men hun virket haltefri da også.


Mona

Ingen kommentarer: