onsdag 7. mai 2008

Tupsi er sjekket!

Fjorårets blomsterkasse

I dag har det tæret hardt på isen på Ringavatnet, den er nesten svart og har store råk, det er så deilig! I morgen er den vel nesten borte, og lufta blir mye lunere :-)

Gikk tur sammen med Kristin og Påsan i dag, og vi hadde kaffe med, det er deilig med slike stunder også.
Siw sjekket Tupsi i kveld, og lettelsen er stor. Poletten ramla ned, som Ellinor sier ;-)

Tupsi har en stor muskelknute langt oppe bak på skuldra, akkurat der salen ligger fremst. Og Tupsi er overbygd bak for tiden, hun vokser. Det var det noen som bemerket på Torshus også, og de som ser henne sjeldnere legger heller merke til forandringene.

Vel, den høye bakenden gjør at salen skyves litt forover for hver bevegelse, det stemmer jo med hårlaget etter at salen har vært på. Og når det trykker mot en øm muskel så blir det jo ubehagelig, og hun ble vel uren i ganglaget av det.

Det snedige var at Tupsi ikke reagerte på massasjen som kan være litt ubehagelig. Og hun lot Siw tøye benet uten særlige protester. Etter dette var knuten allerede vekk for det blotte øyet, men vi skal massere og tøye litt.

Salen kan bli passende igjen når Tupsi vokser litt til, så vi ser det an, og så skal vi bytte mel. den og wintecsalen en stund for å variere trykket.


Det ser ut til å ordne seg uten store bekymringer i alle fall, og Tupsi kommer villig til oss fra beitet igjen, i helga ville hun ikke, hun ville si fra at saker og ting ikke var ok. Hun sa jo tydelig i fra på Torshus også. Men det er lov, og bra også, så slipper vi at hun blir alvorlig plaget på grunn av at hun kjenner på vondt uten å si fra. Klok hest ja :-)


Mona

Ingen kommentarer: