mandag 21. juli 2008

Westerncamp på Ringstad Ranch

Det ble nok en begivenhetsrik helg, vi har hatt det veldig trivelig sammen med westernryttere fra Trøndelag på Åsen, og med trener Rolf Blomberg som har reist opp fra Halmstad. Vi har hatt stort utbytte av treningen, og stevnetreningen fra klubbmesterskapet. Mange takk til de som har stått på for dette, og spesielt takk til Valborg og Kjell Magne for at de satte hus, stall og område til disposisjon!

Ellen fikk mange gode råd om enkelte ting Katja og hun sliter med, og fremgangen er påtagelig med en gang. Tupsi fikk mye sosialtrening, som behøves for ferskinger, og så fikk vi hjelp til galoppen, Ingebrigt fikk virkelig prøve seg som rodeorytter, og han klarte det med glans. Roffe tror at vi er over bøygen nå. Her er bilder:

Ingebrigt klar for stevne med Tupsi

Ellen klar for stevne med KatjaEn ventende stevnekledd gjeng, legg merke til roen selv om det er oppladning til stevne og mange hester samlet.


Startklar gjengHer under vurdering i skritt, dette er en øvelse hvor hestens lydighet og ro vurderes, gangartsskifte og retningsskifte skjer på dommerens kommando. Dommeren der etter lydighet, ro og om hesten ser komfortabel ut å ri på. Det skal se ut som at rytteren nyter livet på hesteryggen. :-)


Lydighet og presisjon, her ryggingTupsi i skritt, dette ser da komfortabelt ut for hest og rytter?Trav, roen er tilsynelatende intaktKatja over bommer, berøring av bommer er minuspoeng, men Katja er oppmerksom og dyktigÅpne og stenge grind uten å slippe den(da reiser jo krøtterne!) Dette må vi øve mer på!Katja i skritt, avskappet, og dommeren ser...Her trav, ser da komfortabelt ut dette?


Her er det hvile etter dagens økt, ridebanen sees oppe til venstre på bildetEn åringshingst nyter enda livet og friheten, denne blir en staselig kar!Årets nye verdensborger sover trygt ved siden av morTre unghester og en voksen nyter beitelivet
Nå ser vi bare frem til neste gang!
Mona

Ingen kommentarer: