fredag 21. november 2008

"Vera" lager vanskeligheter

"Vera" er en innpåsliten gjest, hun har husert rundt husene siden i går ettermiddag, og jeg har ikke klart å bli kvitt henne. Det fyker og blåser rundt "nova". Jeg tror kanskje hele Trøndelag er lei av visitten hennes.

Hundene ligger inne, katten vil slettes ikke ut, hestene er inne enda de også. Må vel ut å måke fram inngangen til hundegården i det minste. Bakken var så tett av fokksnø da Ellen skulle til bussen, at ikke engang chevroleten hadde kommet ned tror jeg. Ja, kanskje hvis jeg hadde gitt full gass og holdt igjen øynene, men det blir litt voldsomt det, overlater sånt til Mel Gibson, i alle fall nedi bakken vår. Bussen kjørte seg fast, og det var ingen kjetting i traktoren. Så jeg måtte kjøre opp igjen for å hente kjetting, byttet likegodt med Anders da, jeg fortsatte melkingen mens han fikk dra opp bussen. Det gikk nå greit.

Forkjølet er jeg også, shit, jeg må vel begynne å ta vitaminer igjen, var ikke så ofte forkjølet før, men nå er det ofte synes jeg. Jeg undrer av og til om årene på bakeriet har gjort meg mer "snuete" enn før. Tåler høyet dårligere, og sagsponet som vi strør med er jeg også følsom for.

Skal hente sønnen på Skjetlein i dag, blir spent å se hvor store skrammer han har etter utforkjøringen tirsdag kveld... Man blir skjelven etter sånne beskjeder, bil på taket i en bekkdal. Det beroligende var at han ringte selv i hvert fall. Lett hjernerystelse, biter av bilvinduet i hodet, vond skulder. Veiene har vært krevende i Trøndelag de siste dagene, de er ikke alene om å ha vært utenom veien nei. Og så lenge det går bra med sjåfør og passasjerer får man være glad til.

Vi ville hente han tidligere på onsdag, men han trives så godt på internatet, han ville hvile der. En trøst og vite at han trives sammen med de andre elevene da, det er det virkelig.

Blir godt å få han hjem nå, for gamlemor.

Ellers er det IPT helg, og det er julemesse i grendahuset. Jeg skal koke grøt, og så har jeg noen vakre smykker jeg skal sette opp så fint jeg klarer for salg.

GOD HELG!

Mona

3 kommentarer:

Litt om alt sa...

Skikkelig hissig dame, denne Vera!
Håper hun ikke ødelegger for grendehusmessa og grøten morgen.
Kos dere :)
Klem

Ellinor sa...

Låter som ni har kraftigt oväder!
Här har börjat bli kallare, men ingen snö än.. bara lite flingor som kom ner i eftermiddag, bara som för att tala om att nu är det snart dags:)

Hoppas förkylningen släpper taget, tycker du förtjänar att vara frisk ett tag nu.

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Vera gav seg tilslutt, og forkjølelsen er ikke gått "gæli vei", så det står bra til.
Grauten solgte godt den også ;-)