mandag 1. desember 2008

Vakre bilder

Da er enda en helg over, IPT helg dette også. Og vi klarer å kose oss skikkelig.

Ridebanen ble innviet på lørdag med longering av Tupsi. Hadde kamera med for å forevige begivenheten, men det ble for mørkt. I går longerte Ingebrigt Tupsi mens vi andre var på bursdag i nabolaget, men bilder må jeg da klare å få til :-)

Leste VG på nett nettopp, jeg leser Adressa , VG og Dagbladet på nett hver dag, eller leser og leser..., jeg ser over om noen overskrifter fenger interessen.

I dag fenget en fremhevet blogg interessen, aldeles nydelig bilder var det der, og så oppdaget jeg at man kan surfe seg igjennom Norge i bilder på bloggene. I første bloggen er det bilder fra Krokskogen; Kongens utsikt. Under bilderekka var det link til en blogg med bilder fra Flatanger, herlige bilder. Og nederst på det innlegget var det link til Ski kommune , med storsenter, noe fra Langhus osv. Det var vel verdt en titt! Her er link til den førstnevnte bloggen, og videre linker er koplet nederst på selve innlegget:
http://www.vgb.no/15884/perma/367309/

Mona

1 kommentar:

Litt om alt sa...

Har foreløpig bare vært å sett på Kongens utsikt, men det var til gjengjeld veldig vakkert! Morsomt også med turen hun tok oss med på opp dit.
Bloggverdenen er egentlig ganske fantastisk, og for ett mangfold!
Man blir liten og ydmyk.
Klem