lørdag 14. mars 2009

En fin dag :o) Men nei til NRK lisensen nå!
Har lange dager og mye å konsentrere meg om, men i går tok jeg helg! Kristin og jeg satt i stabburet med levende lys, varme i ovnen og god kald drikke, føltes som luksus! ;o)


Kjempekoselig og skuldrene sank! I dag har vi først vært på Berge og sett på Mari og Elquendo på trening. Og senere ville vi jo ut med egne hester. Kristin og Mari kom en tur og kikket på oss også, og Kristin fotograferte undertegnede som kritisk ser seg selv ri :-P

Blikket ned og tungen ut, og for korte stigbøyler... men den tunga tyder på at konsentrasjonen er på topp da ;o)


Jentene derimot er suverene :o) Og Tupsi begynner å være så stabil at jeg kan la Ellen skritte henne i alle fall.


Og etter ridinga satt vi i solsteiken på verandaen med kaffe, til vi måtte bryte opp og få dratt ut noen liter melk.


Men en herlig dag!


I kveld ble jeg litt oppgitt, jeg har faktisk ikke hatt noe i mot lisensen til NRK, deilig å slippe all reklamen som ikke bare avbryter og irriterer, den er jo regelrett vond fordi det er mye urolige lyder, som til alt overmål blir justert opp!

Men nå vet jeg ikke lenger om jeg er for lisens nei, på selveste lørdagskvelden, familiekosekvelden, sender NRK fotball!? Etter å ha sendt sport hele dagen i dag(det gjør meg ingenting det, jeg vil ikke bruke dagene foran skjermen uansett) MEN kvelden da?

Nei det vil jeg overhodet ikke betale for!
Mona

3 kommentarer:

Ellinor sa...

Fotboll är väl inte der roligaste, men vi beställde några extra kanaler innan jul .. och här en sen kväll hörde jag ett fasligt väsen på tv'en , då var det baske mig rena rama snuskfilmen .. tänk va arg jag blev!! Nu är kanalerna avbeställda, sånt vill inte jag ha på min tv(!)

Michele sa...

Such beautiful photos and the sky looks absolutely wonderful. The sun must have been shining so brightly!
I hope you all are having a wonderful weekend!

Hugs and kisses to you all.♥

Mountain Retreat Photos

Litt om alt sa...

Deilige, solfylte bilder av hester og mennesker i skjønn forening! Høres ut som dere hadde det koselig resten av tiden også :)
Er helt enig med deg angående fotball midt i beste familiesendetid! Men jeg tror de har fått høre det...
Klemser