mandag 20. april 2009

Utmerkelse og småprat

Starter med å takke Maud så mye for en trivelieg utmerkelse! Det varmer alltid. Nå må jeg innrømme at det er noen dager siden, men jeg har ikke hatt tid og energi til å blogge, den siste tiden.Formen kjennes endelig som den pleier, og jeg har prioritert utelivet det jeg har klart, hester og hunder har fått min oppmerksomhet i ledige stunder. Til glede og nytte for dem, men ikke minst for meg sev :o) Ellers har jeg hatt ganske mye tid på pc'n også, og når det er påkrevet bruk av tid på pc, så blir det ikke like fristende å bruke den til pleasure.I helga har jeg vært på Gardemoen, på Representantskapsmøte i Norske Elghundklubbers Forbund. Eller rettere sagt, jeg var ikke der som utsending til RS, men som avlsutvalgsrepresentant. For meg ble dette en avkoplingshelg, jeg har hatt det veldig trivelig. Og kommer hjem med ny energi kjennes det som. Det er lange dager med møtevirksomhet og konsentrasjon, men så lenge det er noe som engasjerer så går tiden fort.

Var veldig usikker på om jeg burde dra eller ikke, etter som formen har vært så som så den siste tiden, og når man over tid ikke kjenner igjen seg selv, blir man usikker og forsiktig. Jeg pakket joggesko for sikkerhetsskyld, hvis jeg kjente behovet for å slappe av i topplokket, men siden jeg kjente meg så bra, så ble det ikke prioritert. Derfor skal joggeskoene på i dag, om de blir brukt til jogging er en annen sak, det går bra å gå i dem også ;o)

Ha en fin uke folkens!

Mona

4 kommentarer:

Einar sa...

syens bloggen din er litt flott, mange flotte bilder. Nå skal jeg følge bloggen din før har jeg bare klikket meg inn av og til.

Litt om alt sa...

Godt å høre at du føler deg bedre, og vel fortjent med litt påfyll :)

En kan bruke de midlene man har for å "holde seg oppe" synes nå jeg, og om det betyr litt ekstra pc-bruk en stund gjør vel ikke det noe? Det viktigste er at man gjør det som er bra for en selv! Det kom jo noen særdeles fine bildemontasjer ut av det også :D

KLEM

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Koselig at du følger meg fast nå Einar :o)

Og Litt om alt, man er nærmest forpliktet til å bruke de midlene man kan for å holde hjulene i gang ja. Å montere bilder ble skikkelig avkopling ;o)

Michele sa...

Hello my friend, congratulations on your award.
I hope you are finding some time to relax a little and I know you are busy but you also need time to sit back and take time for yourself... it is important.
You are a wonderful person!

Hugs and kisses♥