søndag 11. november 2007

Løkken utstillingen(hvite) ;o)

Dette var plunder, jeg har holdt på i evigheter for å få med Lussis hode, for bilde ble først for stort for bloggen, jeg tror ikke photobucket helt holder mål heller... Men i denne bloggen kan jeg laste direkte fra maskina utem å gå om andre nettsteder, det er positivt!

Vel, da var det Sæthertunets Lussi:Jeg kikket på alle de hvite og hilste på dem, dessverre tok jeg bilder fra for lang avstand og zoomet for mye, så kvaliteten ble dårlig på mange. Men jeg fikk pene bilder av BIR og 3.BIS og likedan BIR valp som ble res. BIS(Hun var betydelig yngre enn konkurrentene i "BISvalperingen")


Lussi sto veldig fint i BIS ringen også bare se:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Lussi fikk CK/BIR/3.BIS det var velfortjent, hun er en virkelig flott hund. Det skal bli spennende å følge henne videre. Eiere er Arne Olav Vårtun, Kennel Kollutholen. Oppdretter Jorun og Svein Sæther, Kennel Sæthertunet.


GRATULERER!BIR valp er Finnälvens Bella som ble reserve BIS.Hun førte seg i ringen som hun skulle ha vært vant til det, men det var første gang...:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

BIR rosetten visste hun å sette pris på:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Denne tok hun elegant straks den ble utdelt og bar den selv over til publikum :o))


Bella eies av Tone og Jan Egil Island, og oppdretter er Ove Finni, Kennel Finnälven.GRATULERER!

Mona


1 kommentar:

Dynamittryne sa...

Hey...har du spurt meg og Hanne om vi vil publiseres på denne måten?? hehe hehe nei da, flott med bilder da fra utstillingen... husker jo bare alle forkortelsene jeg da...slik er det å være skriver!