tirsdag 11. desember 2007

Som julaften på kjærringa

I år kommer julaften, akkurat som i ordtaket, på kjærringa her i huset. Jeg har så mye jeg har tenkt å gjøre, men det blir ikke gjort... ja ja, med pakker, tre og god mat, kommer og går den uka også.

Jeg prøver å fokusere på de, for meg, viktige saker, og det er definitivt ikke å være utslitt, oppvridd og hengt til tørk sammen med vaskefilla julaften.

Men noe må jeg få gjort for at det skal se okei ut i hvert fall.

Dessuten er det tid for løpetid, Arkus har alarmert for flere dager siden, men det er en stille alarm, bare jeg som går sammen med hundene har merket en liten forskjell, med at han sjekker henne, forsiktig. Men nå flørter hun med broren sin, og da er det tid for å passe på dem og holde dem adskilt, for den rette dagen kommer enda mer overraskende enn juaften på kjærringa.

Sånn er livet med hunder, særlig med begge kjønn i huset ;-)

Jeg skulle egentlig sprøyte henne mot løpetid, men løpetiden kom også som julaften på kjærringa...

Dessuten har jeg leenge tenkt å ringe Kristine for å fikse på frissen til alle fire på to bein, men jeg har ikke gjort det, det har jo vært leeenge til jul...(?)

Jeg skulle bake et, par -tre -fire ting, men har ikke skrevet handleliste enda...

Julekort, okei, det gjør jeg på en kveld, men det var noen andre kort jeg skulle ordne til jul også, det ble litt panikk inni meg nå, å du verden, det må skje i dag!

Men først, fem rapporter!

Dette sier mer om kjærringa enn om julaften, tror jeg, sukk....

(Og det som faktisk aller mest kom som julaften på kjærringa her i huset, det var at "alle" ønsker seg en hannhund til jul! ;-))

Mona

3 kommentarer:

bondekone sa...

her og kommer jula fort på til tider når en skal drive med alt mulig rart før jul :)

Ellinor sa...

Så skööönt att flera kärringer har varit tidsoptimister i år:))
Vi skall nog också få jul hos oss:)

Och det med valpen var då en mycket fin julklapp tycker jag:))

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Jeg innr�mmer at siste setning er til � misforst�es. Jeg tenkte p� alle hanhundene vi har fundert p� og foesl�tt til tisper i tre land. hehe...