tirsdag 15. januar 2008

En jaktblogg

Kom plutselig på at jeg så en jaktblogg i nettutgaven av VG før jul. Jeg oppdaget den fordi VG hadde avstemming på beste blogg. Og denne hadde, da jeg var inne, dobbelt så mange stemmer som nr. 2. Hvordan det gikk vet jeg ikke.
Men bloggen fascinerte meg, og jeg søkte den opp igjen i kveld. Nå er den lagt til mine linker, for denne vil jeg følge med. Det er fine, bilder av jakt og natur, og det er filmer. Jeg har ikke sett gjennom mye enda, men jegere burde minst se den siste filmen. Den er forøvrig ikke for sarte sjeler...

Mona

5 kommentarer:

Ellinor sa...

Härlig blogg, så då är jag nog ingen sart själ:)) Gandalf började skälla som en tok när det lockades på hjort och den svarade:)))

Dynamitten sa...

Hei!
Håper at du og dine har det bra!
Selv begynner jeg på skolen på mandag (21.januar) og begynner da på barne- og ungdomsarbeider.
Skal nemmelig utdanne meg og ønsker av hele mitt hjerte å få jobbe med "Grønn omsorg" eller Inn på tunet som det heter nå....
Så mulig jeg tar kontakt med degda jeg begynner med fagoppgaven min om inn på tunet. Ser for meg, hvis dere vil, å intervjue dere og de på Buangård!

Hilsen meg

bondekone sa...

oj den må jeg løpe å se på :)
foresten har ikke glemt deg men går litt fort i svingene om dagen så har ikke tid til å komme innom alle bloggvenene mine om dagen

ha en finn helg

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Heihei!
Ellinor: ja, det skal bli moro å følge den bloggen, angående slike dyrelyder, så hadde vi en "ekspert" på besøk i helga! ;-)

Dynamitten: så artig å høre fra deg igjen, og selvfølgelig må du bare ringe eller ta deg en tur. Det er bare koselig det!

Bondekone: Det er klart at man ikke kan prioritere alle bloggene hver dag. Men det er hyggelig at du hilser på :-)

Kristian sa...

Takker for hederlig omtale :)