onsdag 13. februar 2008

Titt titt!

Kitti gjør seg ingenting av at lokket faller igjen over henne :-)

Her blåser det så det smeller i kastene i dag. Heldigvis er vi ferdige med å sko hester, for dette været er absolutt ikke ideelt til formålet når vi ikke har et bredt stallgulv å være på. Katja har jo vært grei å sko i årevis nå, men de første gangene oppførte hun seg som om skoeren var slakteren... Men med Ronny sin ro og hestetekke, så sovner hun nesten under skoingen i dag. Herlig at slike som Ronny finnes.
Og Tupsi da, skodd for andre gang i sitt snart femårige liv. Og tenk så går det så bra som med rutinerte hester. Hun er topp den damen. Var spent på om hun skulle prøve seg nå, andre gangen, når hun ikke var veldig forundret over hva som hendte, men det gikk som smurt. Et uhell ble det, men det var helt andre årsaker.
Vi bestilte mat til sentralfyren kvelden før, og typisk nok kom lastebilen akkurat når de første sømmene var slått i, men ikke knepet av, bare bøyd. Tupsi ble litt engstelig for bilen som kom kjørende mot hennes innestengte hjørne, og hun klarte selvfølgelig å skjære opp innsiden av leggen på den andre foten med de spisse sømmene. Det gikk bra, og såret kunne ikke kjennes nesten i går kveld. Det ser jo så ille ut når det renner blod ned på is og snø...

Vel, Tupsi merket det ikke selv, og ble ikke skremt, så alt i alt gikk det utrolig bra. Men hvorfor skulle bilen komme akkurat de sekundene før sømmene var klippet og filt? Er det typisk tro?
Noen få sekunder på hver fot er det kritisk, og bilen kom, sto i fem minutter og kjørte igjen. Altså full klaff!

Ellers var det 4H møte i går kveld, og jeg besøkte Kristin mens jeg ventet. Kristin og jeg skal en tur til Høllonda og Estestom i dag. Vi skal se på en Dobermann, så nå blir kanskje Laksøybygda utrygg, vi får se ;-) Skal selvfølgelig hilse på gode gamle Nøkletroll med det samme. Jeg blir nesten ikke tilgitt av familien for at han ikke står hjemme, vi savner han!

Blixtra sendte mail akkurat nå, og hun begynte sin første løpetid på mandag, hun er nå drøyt åtte mnd.

Mona

Ingen kommentarer: