lørdag 28. juni 2008

En uvelkommen pause

Det ble pause i slåtten, en eller annen syntes at et døgns jobb var nok, nå kunne vi få et vakuum igjen, pøøøsregn! Vel, vi har da saker å finne på, men det blir ekstra tungt når første høsting av vinterforet skulle vært pakket og klart. Hvem kan danse soldans?

Jeg sitter og funderer på å tilkalle husmora, hun kan jobbe litt selv om det regner, men jeg må lokalisere henne først.

Ellen og Katja er hjemme igjen, og det er godt å ha dem hjemme! Ellen har hatt en super uke på rideleir i Stall Zaana, og hun har trivdes kjempegodt på Evjen på kveld og natt, men det var visst godt å komme hjem også. Da er vel alt så bra som det kan være eller?
Artig er det i alle fall å få telefoner fra en gledjente som kan bekjenne at "Katja hoppa såå bra i dag, æ må ha beinbeskyttera for sprang, fer æ ska hopp meir". Eller en annen dag "Katja gikk over presenning i dag!"

Ellers har vi en kosete og leken pus her hjemme enda, som gjerne skulle hatt et nytt hjem, men vi har ikke akkurat strevd så mye med annonser da. Vi får gode tilbakemldinger fra de som har brødrene, knalltøffe karer som kan være veldig myke og malende når de er trøtte ;-)
Melkebart(han heter Arne nå) har _vel_ mye selvtillit, han drev faktisk å snek seg innpå hesten deres her en dag, så det med løver i buskene er ikke så "afrikansk"... hehe...

Så er det mye å tenke på og ta stilling til, samt andre ting som skulle vært på plass av formaliteter. Noe er det greit å ikka ha tid til å gruble for mye på, andre ting burde jeg hatt ro for å få på plass...

En ting er sikkert, jeg kjeder meg sjelden :-)

Mona

6 kommentarer:

Kubonde sa...

Lite morsomt med regn i slåtta, begynte først i dag og vi har solskinn og passe "arbeidstempratur" i lufta. Litt mindre gras enn i fjor men det kan rette seg opp på andre skifter.
Håper dere får bedre vær og god avling.

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Heisann! Ja, det er ikke bra, har vært oppholds i dag, og ventet helt til i kveld med å slå, likevel ble enga svart, så det går tregt. Håper det går bedre for deg.
Men det er bra med gress i hittil, bare det at det forfaller fort nå.

jeanette(bondekone9 sa...

er kjedleig når det blir regn slik i slåttona
her har vi ikke begynt selv men gubben driver å pakker og presser for andre

Litt om alt sa...

Håper det har snudd nå og at dere er i rute igjen!
Så du har problemer med å finne husmora du også? Her er hun definitivt godt gjemt, tror neppe jeg finner henne igjen med det første........
Vi venter kattunger om ca en ukes tid, midt i første ferieuka. Kan man ta med gravide katter på hytta tro?
Klem

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Her var vi i gang, men så kom det pøøøsregn igjen, og det er utrolig sleipt og vått, så det ble pause igjen, dessverre.

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Jeg vet ikke hvor vant katta er med å være med på hytta, men er hun vant, så skulle det vel ikke være noe problem. Kattene er knyttet til eierne de.