søndag 22. juni 2008

Midtsommersøndag

Har hatt en koselig "Inn på tunet" helg. Dessverre var det ustabilt vær i går, og mye vind. Jeg har kjøpt inn flytevester og hadde gledet meg på å ta med gjengen ut i båt. Men jeg tror barna koser seg likevel :-) Det er vel helst jeg som absolutt mener vi må legge planer...

I dag var det midtsommerfeiring i bygda, med grilling, natursti, fisking og padling. Og været holdt seg brukbart, sur vind men ok. Her er bilder fra padlingen:
Langt utpå, med Vaula i bakgrunnen

Ellen og Ingebrigt med... Groeggen i bakgrunnen

Så var vi ubudne gjester i følge beboeren i dette boet, her var det småbarn oppi, nybygg i nybygget...

Nye bilder er det også i bildegalleri 2 på hjemmesiden, men den er passordbeskyttet, det er en del av "Inn på tunet", og foreldre og venner kan få se :-)

Nå skal hundene få litt oppmerksomhet, de er fremdeles atskilte, gleder meg til løpetiden er over...

Mona2 kommentarer:

Litt om alt sa...

Så flott det er hos dere! Hvor ofte har dere åpen gård? Arrangerer du sommerskoler og sånt også?
Ble helt imponert over nybygget i nybygget, tenk hva de får til med bare ett nebb som arbeidsredskap?

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Takk for skryt :-)
Vi har ikke åpen gård, vi har et helgetilbud på gård a la avlastningshjem. Og det er to helger i mnd, fire "gjestebønder" en helg og to den andre. Helgetilbudet er dermed fullt. Og det er faste gjester, som blir godt kjente hos oss.

Stabburet er ment som et dagtilbud for "Inn på tunet" gjestebønder, men vi mangler enda kjøkkenkrok, vedovn og montering av rørleggerinventar. Etterhvert håper jeg å komme i gang med dette også. Sommerskoler og lignende kan absolutt være noe, men målet er et helårs dagtilbud, i alle fall noen faste dager i uka, og da blir det en kabal som skal gå opp i forhold til dette og gårdsdriften i tillegg.


Og ingen er vel bedre byggere en fuglene? Det er imponerende.