mandag 14. juli 2008

Om turen


Bildene er fra elva som renner gjennom Polar Zoo, her er det fiskemuligheter

Ja så kom jeg meg hjem uten at flyene falt ned, hadde fire flyturer på fire dager, først Værnes- Bodø og Bodø-Evenes på torsdag, samme retur på samme vis søndag. Og jeg elsker å fly!Kjenne kreftene ved avgang og å se ned på landjorda fra flyet. Da jeg så Saltstraumen tenkte jeg på Kubonden og kikket etter om jeg kunne se husene som jeg har sett bilder av, men klarte ikke å finne dem. Dessuten var det meste av turen over skyer, og da tenkte jeg på Trultemor, for bakom skyene er jo himmelen blå :-)


Har hatt noen underbart trevlige dagar sammen med norske, svenske og finske hundevenner og jegere. Latteren har sittet løst :-) Og heldigvis hadde vi oppholdsvær, søndag var det til og med sol i Bardu og Polar Zoo.


Fredag var vi Johanne og Tone, Ellen og jeg inne i parken. Det er en fin park. Og den får en stjerne i margen til meg fordi rovdyrene fikk godbiter til en bestemt tid hver dag, og da kom de frem så vi fikk se dem skikkelig. Det er publikumsvennlig, men det er definitivt positivt med litt stimulanse for dyrene også.


Jeg fikk fine bilder fra parken og noen videoer, kommer til å legge dem ut etterhvert.


Mona

3 kommentarer:

Frøken Fryd sa...

Og hadde du sett nøyere etter så hadde du kanskje sett meg og. Fine bilder av et flott kattedyr. Tror jeg så kubonden her om dagen da jeg kjørte forbi gården hans.

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Ja, jeg tenkte på deg, men jeg vet ikke hvilken side av Bodø du bor på. Av en el.annen grunn har jeg det for meg at du bor på motsatt side av Bodø i forhold til Saltstraumen, vet ikke hvorfor.
Men du kunne jo like gjerne vært nedi straumen... ;-)

Trivelig at du stikker innom igjen, jeg mistet deg liksom da du "flyttet".

Kubonde sa...

Frøken Fryd
Hvorfor kjøre forbi, det hadde vært en fryd å hilse på deg.

Mona
Ikke så lett å se huset mitt fra fly jeg bor ca 10 km fra Saltstraumen men jeg sier jeg bor ved Saltstraumen fordi det er nærmeste tettsted. Kommer du på disse trakter så får du gi meg et hint. Fine bilder fra turen må ha vært en fin tur.