mandag 28. juli 2008

Utleie bolig i vårt paradis!

Nå kom godværet for fullt, tropesommer. Og etter de bloggene jeg leser å dømme er det godvær "over alt". Vi hadde IPT helg, og gjett hva som ble aktiviteten? Jo, bading så klart! Og Ringavatnet er virkelig lunkent, nesten ikke avkjølende :-) Her er badenymfer ved Ringavatnet:


Og så prøvde vi fiskelykken med oter lørdag kveld:


DET BITER!!!:

Og fangsten ble fin på en liten runde, tross mye blekkstille, bestefar fikk de største og de minste ble kokt til kattene:

Kattene ja..., Dråpe fikk nytt hjem på lørdag, vi fikk telefon fra en bekjent litt utpå ettermiddagen, og innen en halvtime var hennes sønn og samboer her og ville ha henne. Det ble trist for hun har jo vært hos oss i 4 mnd nå, men fornuften fikk gå før hjertet, "kattesamlere" er ikke akkurat noen idoler, og vi vet at Dråpe får det godt. Hunden de har er veloppdragen og fin, så da får nok Dråpe alt godt stell hun også, dessuten er det ikke lenger unna enn at vi kan hilse på.Tok bilder på ferden i båt, og her er stemning fra en senkveld på Ringavatnet:
Det gule huset på de to nederste bildene er av grendehuset i Laksøybygda, Laksøyan Grendehus. Det røde skjulet er tilhørende, og til høyre ligger den gamle lærerboligen. Den har vært rød, men skifte av bordkledning er på gang. Innvendig er også restaurering meget godt i gang. Og dugnadsarbeid er stikkordet. Så dagens reklame:
LÆRERBOLIGEN ER TILTENKT UTLEIE, ATMOSFÆREN EN FIN KVELD PÅ VATNET ER JO VIST HER. DET ER EN STOR MIL TIL ORKLA... MEN MYE FIN FISK, RØR OG ØRRET, FINNES I HOSTONVATNET OG RINGAVTANET. TJERN MED FISK ER I RIMELIG NÆRHET. OG SMÅVILTJAKT KAN KJØPES VIA GRUNNEIERLAG. BARNEVENNLIG OG BADEVENNLIG OMRÅDE :-)
Jeg formidler gjerne kontakt!

Mona

4 kommentarer:

Kubonde sa...

Vi har over 23 grader her hos oss, likevel skulle jeg ønske jeg hadde ferie, får håpe det blir noen dager før sommeren er over.
Flotte bilder det er bare å nyte været så lenge vi kan :)

Ellinor sa...

Hej Mona och tack för omtanke och hälsningar i bloggen:)
Här är lite svalare i dag, "bara" 28 grader i skuggen. Det är nästan för mäktigt för en stackars nordbo, som tur är så jobbar jag natt. Det är lite lugnare och svalare då.

Som vanligt i din blogg finns bilder och ord att bli berikad av, tack för det, stor kram Ellinor

Litt om alt sa...

Endelig klarte jeg å komme inn til deg! Noen ganger går det, andre ikke. Merkelige greier.
Så vakkert du har det rundt deg! Kan ikke være vanskelig å trives der.
Det er så godt når man først skal gi bort ett dyr, at en vet det får det bra! Tror vi har funnet den perfekte mottager til vår ene kattepus også.
Ha en fortsatt fin sommerdag.
Klem :)

Marie sa...

Fantastiske sommarstemnings-bilde! Nydeleg der du bur!

Ha ein fin torsdag :)