fredag 29. august 2008

Kalv og hunder

Det ble ikke tur med en gang, for gjennom kjøkkenvinduet fikk jeg øye på kalv nr 15 som sto og drakk mat fra mamman sin, Fru Calloway, nede i beitet. Koselig syn! Forøvrig en sunn og kraftig okse, nr 4 av 15... Men kalven må inn. Da var det bare å omrokkere på kalver i fjøset, ta sekshjulingen og hente henger:
(Må innrømme at det er et kjekt kjøretøy, det er en tung, bratt og lang vei opp)

Men endelig skulle hundene få sin tur, og vi ble sene at vi møtte Ellen i bakken, men hun ble like gjerne med. Buffy fikk være løs:
Så har jeg flidd hundegård, vasket vannbøtta deres og hatt inn mye mer halm nå, det lir jo mot kaldere kvelder. Arkus fikk en skikkelig gjennombørsting, og er nakenhund for tiden. Men det gjør ikke så mye om pelsen ikke er på topp nå når vi snart skal på jakt, for pelsen er varm nok har jeg sett.

Mona

3 kommentarer:

SilfverRäfvens sa...

Har inte hängt med på bloggen din på hela dagen(!!)
Ha en trevlig jaktresa och hälsa gubbarna från oss i Värmland:)
Det blir nog fästinghalsband på både hundar och fölk här, jag blir helt uppgiven så mycket fästingar vi har:(

Kram //Ellinor

Monika sa...

Takk for hilsen på bloggen :)
Ja det er travle tider her og - nesten i mål når det gjelder silolegging - håper vi blir ferdig i morgen - så begynner det å sanke inn dyr - like glade kvart år når dei kommer inn med kalven inni magen eg da ;
artig med den kalven på hengeren da - selv om den skulle vel ha blitt født inne - så går det jo som regel bra
Skulle ønske vi også hadde ein slik kjøredongnig med hengar på
det hadde vert noe det
Smil fra monika

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Kjøredoningen er veldig kjekk den, må innrømme det, jeg var tross alt den eneste i huset som egentlig var litt i mot å bruke penger på det ;-)