søndag 24. august 2008

I'm soon back in business

Nå har jeg sitte i stolen en times tid, og det går bra! Har ikke tatt febernedsettende siden i går kveld. Ok, jeg svetter litt, og nakken er litt stiv, men det er bare "barnemat". Så dårlig som jeg har vært de siste dagene, kan jeg ikke huske å ha vært noen gang. Lucky me, antagelig!

Været er bare herlig, det var det i går også, jeg lengter ut, men må vel finne meg i å være forsiktig.

The handsome Zorro durer på tv foran meg, jeg er en anelse lei av OL, så Zorro og vakre hester er lettfordøyelig mat i dag ;-) Bonanza har også rullet på skjermen, i dag var det skikkelig moro, sjelden jeg ler godt av noe på tv.

Ellen nyter campinglivet ved Hostonvatnet, hun overnattet der i natt, litt under tvil, for hun lurte på om det ikke ble tamt for sin mamma som lå alene på sofaen. Pappa jobber jo hele døgnet nesten. Hun er så omsorgsfull. Jeg måtte forsikre henne om at jeg ikke var så selskapelig, så hun kunne overnatte med god samvittighet.


Ingebrigt og Tupsi er på Åsen på western clinic med Anja Eriksen fra Danmark. Spennende med ny trener, så jeg hungrer etter nyheter derfra. Westerngjengen er utrolig snille og imøtekommende folk, minner oss på kurset, hjelper oss å få Ingebrigt med hest til Åsen, hjelper til med overnatting. Jeg har opplevd så mye bra fra den kanten de få årene jeg har hatt kontakt med westernridning. En herlig gjeng!

Takk til dere alle som har lagt igjen kommentarer i bloggen, det er så koselig!


Mona

4 kommentarer:

Nunne sa...

Å stakkar, bodde du DER? Jaja, det heter MURGÅRDEN og er i sannhet et spøkelseshus. Ikke for at JEG er overtroisk, men det ser litt sånn ut..
Idag er huset solgt og eies av en mann som har pusset og stelt på det, så jeg tror det er i bra forfatning.
Du har helt rett, det er MØRKE tunneler her!!! Fælt så mørke! Og trange. De er en skam for kystriksveien, men så bygde jo Statkraft den tunnelen, ikke Statens vegvesen. Den var i utgangspunktet ikke riksvei. Husker godt Madam Felle, som den store bormaskinen hette. Kan du tenke deg at tunnelen er 7600m lang og d ebegynte fra hver sin ende og traff hverandre midt på??! Hmm. God beregning.
Jeg har klaus og liker meg slett ikke alene i Svartistunnelen. Hvis jeg ikke kan få med meg noen, passer jeg alltid på å vente sånn at jeg har en bil foran meg. Men så kjører jo alle fortere enn meg, så jeg blir alltid hengende laaaangt etter før vi når andre siden! Folk kjører som gale, og den er jop så rett, så ofte foretas forbikjøringer også inne i tunnelen. Sukk! Jaja, det har jo også hendt at.... dessverre.

Huset vi bor i, ligge rikke så langt fra sentrum. Like ved skola, like ved kirka. Så kan du sjå på et innlegg nede på sida mi, så ser du... fra toppen av stolheisen... der ser du GLOMFJORD fra luften nesten. Ta en titt, du!
Artig at du har vært her!
Sjøl om vi ikke bor i verdens navle. Vi bor mer i midten på Norge enn Oslo, hvertfall :) det er jo i en utkant av landet vårt :P
God søndag!

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Jamen, jeg syntes ikke det huset var så verst jeg, inne ifra i hvertfall. Kvistleiligheten var koselig den, og jeg var en gang inne lenger ned også, og der var det da rimelig trivelig. Utenpå var det kanskje ikke det søteste huset man kan tenke seg men :-)

Du må ikke synes synd på meg pga det nei :-)

Litt om alt sa...

Du har herlige og omtenksomme barn virker det som :) Godt at du kommer deg litt etter litt, dette var jammen omstendige saker. Bra vi kunne dele litt på det, ikke sant *ler*
Western ser så morsomt ut! Så oppvisning på Hellerudsletta for noen år siden, og jeg ble mektig imponert.
Du får ikke "hive deg opp" for fort nå da, det straffer seg (har jeg merket)
KLEM

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Ja, barna er snille og omtenksomme. Ingen bekymringer med dem nei, heldigvis.
Og i blogglandia som det begynner å hete, så er det jo mange gode og omtenksomme mennesker også, det blir en oppmuntring å se på bloggene innimellom. Og når man til og med deler på sykdom så er det ikke verst. Jeg klarer ikke helt å sitte stille, har irritert meg på fuglefjær i gangen siden jeg gikk ned for telling. Kitti må jo dra med fangsten hjem, sukk. Jeg klarer ikke se mer på det nå, men jeg stersser ikke og tar pauser. Så får jeg ta det jeg rekker :-)

Western er morsomt, mye mer laidback ridning enn de andre mer velkjente grenene. Men likevel er hesten trent og veldig lydig. De gjør vanskelige øvelser på slakke tøyler, og hesten er minst like rund under jobb, smidig og veltrent, samtidig som en westernhest må være kald og uredd også. Det er fascinerende og vi håper å få til litt med Tupsi også etterhvert, og lære med henne. For oss føles dette mest riktig.

Klem til deg også