søndag 24. august 2008

OL-dopet

Equi-Block er produktet som to av sprangrytterne har innrømmet bruk av på hesten. Det står blant annet at det skal smøres på for hand.

Jeg vet om et tilfelle der en hest testet positivt på et eller annet, den hadde lånt en behandlet hests dekken. Jeg vet også om et annet tilfelle der en hest testet positivt, da hadde den stått en liten stund i en annen hests boks og slikket i krybben, men i krybben hadde det vært medisiner.

Altså, disse testene er veldig følsomme, om det er tilfelle med akkurat Equi-Block vet jeg ikke. Men hvis dette er på samme viset som de tilfellene jeg har hørt om, er det jo nærliggende å tro at bare det å klappe en annen hest etter å ha smurt en hest med Equi-Block kan gi utslag?

I følge Geir Gulliksen var sikkerheten på stallen svært klandreverdig, så hvem som helst kunne jo ha beundret Camiro et øyeblikk... oi, jeg mente ikke å insinuere noe kriminelt, bare ubetenksomhet.

Jaja, jeg fortsetter å håpe...

Mona

2 kommentarer:

Anonym sa...

det første som slo meg var...sabotasje, for så lenge det kan smøres på...så er det enkelt i et ubevoktet øyeblikk. For hva er vel VITSEN å dope en hest i OL...sjansen for å bli tatt er STOR!

trultemor

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Jeg har også tenkt den tanken, men siden to har innrømmet det så tror jeg ikke helt på det lenger.