mandag 8. september 2008

En herlig høstdag

For en nydelig høstdag. Jeg gikk en tur med hundene, og kjente meg ikke slapp i det hele tatt, herlig!! Og været er superbra, finværsdager om høsten er de aller beste finværsdagene. Det er rent etter veiene, og lufta kjennes så ekstra ekstra frisk. Nå øyner jeg håp om at jeg skal klare turen til Norrbotten i år også. Har fått sms om observasjon av bjørn i området "vårt" både lørdag og i dag! Spennende!! Du verden hvor vi gleder oss. En dame hadde foresten gått seg på bjørn i fjellet ved mine hjemtrakter i går. Vindretningen var ikke på bjørnens side så den merket henne ikke, to små hunder hadde hun med. Dette er en farlig situasjon, for kommer du uforvarende rett på bjørnen er det ikke godt å si reaksjonen dens. Damen fortalte at hun ikke akkurat syntes dette bare var eksotisk, det kom til å ødelegge turene hennes i marka.

Men i alle fall, dagens utsikt fra verandaen:
Hestene nøt også godværet. Og i dag opplevde noe jeg aldri har gjort i mine tretti år med hest. Jeg hørte en snorke! Tupsi snorket i solvarmen :-) :
Det var fred og ro på dyrene lenger nede i beitene også, hvis noen synes det ser ut som de har lite mat, er det faktisk mye mer mat lenger oppe, men de velger selv:

Mona (ved godt mot og i humør) :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelige bilder!
Vi har regn og rusk og ikke noe moro å være ute:(

Men det blir nok til å ta på seg regntøyet og gå ut en tur likevel, man lengter ut etter en hel helg inomhus:)

Litt om alt sa...

Så nydelig utsikt, men herligheten så bratt det er hos deg! Vet hvor vanskelig sånt kommer frem på bilder.
Nesten så jeg missunner deg været...her er det grått, grått, grått og helt "dødt". Husbonden går å spenner i beina kan du trygt si, kornet skal av....

Monika sa...

heisann - flotte utsikt
det ligger noe til deg på bloggen min
smil fra monika

Litt om alt sa...

Hei Mona!
Mye å gjøre om dagen forstår jeg :)
Håper alt er som det skal, og at kalver, barn, katter, gubber, hester og ikke minst du har det bra.
Klem