mandag 1. september 2008

Om kalver og sånt

Hmm, jeg bommet litt med kalveantallet forrige innlegg, det var kalv nr. 16 og oksekalv nr 5 i år, kommer ut av tellinga, jeg tror det skjedde mens jeg var syk... Kan jo skylde på det i hvertfall. Hadde gått glipp av et veterinærbesøk også, jeg så det når storfedatabanken skulle ha sitt kraftfor.
Og snart kommer en kalv til, i hvert fall har en ku veer der ute, så får vi håpe det går som det skal denne gangen også, det har gått bra hittil i år, ingen komplikasjoner.
Anders er borte så ansvaret hviler på meg. Har flyttet på kalver og gjort klart til en nyfødt en, håper det går fort.
Nå skal storfedatabanken få mere mat, slukhals den der...

Mona

2 kommentarer:

Litt om alt sa...

Storfedatabank...."storebror ser deg" tenker jeg. Lurer på om noen forstår hvor mye myndighetene faktisk skal vite, hvor mye arbeid og timer som ligger bak?
Du får kose deg med de små, de er (som alle andre små) bare helt nydelige!
Klem

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Ja vi er overvåket så det holder. Man kan lure på hva som er poenget, spesielt dette med krav fra EU og mattilsynet, ja sistnevnte er vel bare "politiet". Men krav til hestepass, om du bare har en gammel hest som ikke reiser noen steder, eller denne husdyrovervåkningen. Jeg synes det blir for dumt, spesielt når "kravlandene" ellers vil ha fri flyt. Med all dritten som følger med.

ble negativ nå, beklager.

Klem