søndag 21. desember 2008

The battle in the bathroom

Nå har vi vaska golvet og vi har børi ved, men føggelbandet det er fortsatt ned...

Og det kommer ikke opp heller, pga av morderiske katter...

Men slaget i baderommet er over og slagmarken er ryddet, litjdoen og vaskerommet også. Hybelkaninene der hadde hoggtenner og hoppet høyt! Og spesielt vokter de området rundt do. Er det ekstra næringsrikt for dem der eller? (Burde forskes på!) De angriper klær som av en eller annen grunn trives på golvet også, må jo av og til hjelpe klærne med å bli kvitt hybelkaniner som har bitt seg fast. Det ekleste er at de biter seg fast i vaskefilla mi. Men er kampviljen stor nok såå... ;-)

Ellen har pyntet juletreet og dukene er på, så nå gjenstår det å sette ut pynten. Men det er jo koselig da. Når man har vunnet en krig, vil man vel lage en ny regjering, og for en stund blir det nisseministere i hele huset. Nissepresidenten og frue skal ta i mot i hallen, og så har vi departementer rundt omkring; kjøkkennissedep., kammersnissedep., nystuggunissedep., stabbursnissedep. + noen løsnissegjengere.

Og så har jeg ett rom til i år, nemlig stabburet, der skal jeg lage litt julefølelse også :-)
Har aldri pyntet juletreet før lille julaften før, men diverse omstendigheter gjorde det greit å gjøre det i dag.

Ikke alle områdene jeg kunne tenke meg er beseiret i år(heller...), spesielt spisskammerset skulle vært angrepet. Der er det skummelt å gå inn, man kan bli angrepet med rabalder både i hodet og på tærne hvis man våger seg inn.(Det er mere ting enn mat der inne). Men skitt au, det slaget kan taes etter jul, nå får det bli stridshvile en 14 dagers tid i hvert fall, kanskje lenger... ;-)

God adventskveld!

Mona

2 kommentarer:

Ellinor sa...

Det låter som du har varit en sväng och kikat i mitt skafferi:D
Där är det verkligen mycket just nu .. och det är inte enbart mat nej..
Så är det när man har alldeles för mycket av allting, men vi får sortera och kasta till våren:)

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Ja, vi tar det til våren ;-)