torsdag 12. februar 2009

Så er uka snart gått :-)Så var kveldens fjøsstell ferdig. Det er lenge mellom hver gang undrtegnede har fjøset alene, men i kveld ble det så. Gikk kjempefint det, men jeg skjønner at det kan bli stusselig hver dag to ganger om dagen. Men kyrne er sosiale, liker både kos og klem ;-)

Halsen er ikke verre eller bedre, noe bryter i kroppen, kjenner det på svak hodepine, og ører som "smeller igjen" når jeg kjører i vante høydeforskjeller. Men men, det går vel over. Det verste er at jeg ikke tør på ridebanen å fryse. Men det kunne vert verre! Har fått tenkt flere tankerekker og gjort mye denne uken også, så jeg er fornøyd jeg.

Skal overflatebehandle burskjøkkenet, har tenkt å lute, smøre med fløte og vaske i gammeldags tjukk grønnsåpe. Blir spennende å se. Har ikke lyst til å lakke eller oljebehandle i første omgang, og i hvertfall ikke male. Må liksom stemme med stilen i buret.

Og nå blir det godt med barna hjemme og vinterferie. Gleder meg :-)

Mona

4 kommentarer:

Litt om alt sa...

Til tross for at "alle" sier at helsekost og kjerringråd nå er totalt unødvendig, så har jeg fortsatt tro på C-vitamin FØR forkjølelsen bryter skikkelig ut.

Klem

Kristian sa...

God helg!

Ellinor sa...

Ha en fin helg och sköt om dig:)
Själv jobbar jag hela helgen, men nu är det ljusare på eftermiddagarna, så man hinner ju lite roligheter då istället:)

Kramen!

Marie sa...

Søte kyr :)

God betring og god helg :)