torsdag 26. mars 2009

Litt om elg, og litt om meg

Uredigert bilde av elgku med kalv, tatt med mobilen fra bilen, som dere kanskje aner. Bildet er tatt i går, da jeg var på tur til lege, for ja, jeg tok til fornuft og bestilte legetime.Elgstammen i området var kunstig høy i flere år, men hard avskytning har fungert, og det til gangs. Heldigvis er det flere elgkyr med både enkeltkalver og tvillinger som har holdt til i området i vinter. Det er bare et men, og det er at ansvarlige for veiene har klippet kanter i vinter, det vil si kappet ned enormt med buskas/trær langs vegkantene, noe som i og for seg burde være positivt angående forebygging av ulykker mellom vilt og kjøretøy. Bare det at når de lar "kappet " ligge igjen der det faller, så blir det et forlokkende matfat for de som faktisk skal holdes unna, spesielt midtvinters! Makan til i....., og for ikke så lenge siden var samme instans på tv for å oppfordre bønder til å lagre rundballer lenger unna veien, så viltet ikke trekker mot veien. Snakk om å "møte seg sjæl i døra".


Og legetimen ja, ble som forventet tatt blodprøver, gjenstår å få svar. Og litt uventet ble jeg henvist til røntgen med lungene(?). For sikkerhetsskyld... Jeg kjenner jo noe som kan være lungebtennelse kanskje, men jeg har jo aldri hatt det før, og vet ikke hvordan det kjennes.
Jeg har aldri røyket, men jeg har jo jobbet i bakeri og i fjøs, ikke bra for lungene det heller...
Tankene løper litt, men jeg skal prøve å ikke tenke på det, blir ikke friskere av det :-(

Ha en fortsatt fin dag!

Mona

2 kommentarer:

Anonym sa...

hm...går sånn og hangler her også. Forkjølelse som ikke slipper taket, immunforsvar heeelt på bærtur. Små forandringer, men ikke helt frisk.
Men gå til doktor, hva er det godt for da?? :p
Godt gjort at du endelig kom deg avgårde da:) Du har gått lenge!!

God bedring:)

Trutelmor

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Kanskje du burde gå du også? Immunforsvar på bærtur er rette ordet...

God bedring du også :o)