mandag 18. mai 2009

Lille Leo


Leo, Nord-Trønder som har blitt Nord-Svenske, bildet har Ronald tatt, og sendt på sms til meg, jeg har fått lov å bruke det.
Dagene flyr, fredag morgen fikk vi besøk av Ronald og Ove, som skulle til Nord-Trøndelag å hente hjem parringsvalpen(Leo) Ronald hadde bestilt etter Tintin(Finnälvens Atos). Det var utrolig trivelig å treffe igjen våre venner fra Norrbotten. Dagen gikk så alt for fort, men vi rakk da litt. Både å besøke Tone og Jan Egil ved Hostonvatnet, en trivelig stund på verandaen i godværet og en hjortesafari rundt her.


Det er mye vilt her fremdeles, vi så et utall hjorter på en liten runde rundt på denne sida Laksøybygda, og vi så minst 8 forskjellige elger. Ikke noe problem så lenge man sitter i noe som durer, da er ikke viltet redd.
Ellers er traner og hegre dagligdags. Kongeørna svever over gården støtt. I går så vi en liten grevling nedi bakken her, og reven lusket i baklia i morges :-)


Lørdag hadde Ellen familieselskap, nok en trivelig stund.


Kvelden gikk jo med til Melodi Grand Prix. Når Norge hadde favoritten, og i tillegg var favoritten virkelig min musikksmak, så ville jeg følge med. Hadde ikke Norge kommet med, hadde jeg aldri kommet til å se programmet heller. Ikke for det, jeg har jo stort sett alltid sett på det, men jeg synes det blir kjedeligere og kjedeligere for hvert år, med mye musikk som ikke fenger meg. Men så ble det stort i år da :-)


Søndag var jo nok en festdag!


Mona


4 kommentarer:

Ellinor sa...

En härlig liten krabat, Leo:D

Litt om alt sa...

For en skjønn liten skøyer. Herlig, med litt skakke ører og glimt i øyet...

En kunne ikke unngå MGP i år, for bedre melodi har vi vel sjelden hatt. Jeg er nok patriot og synes vi har hatt mange flotte sanger, men denne hadde det der lille ekstra...og det viste seg at "alle" andre synes også! Morsom lørdagsunderholdning :)

Ha en fin dag
Klem

Per-Kaare Holdal sa...

Sikkert trivelig med besøk av nord-svenskene. Synd at eg ikke får tid til kvithund-treffet i sommer.

Flott hund - det blir spennende å følge den. Hannhunden etter Embla og Arkus ser veldig bra ut!

mettesierno sa...

åhh!
Skulle vært hos deg og tatt noen fuglebilder skjønner jeg! :)