tirsdag 26. mai 2009

Et livstegn fra Groeggen!

Bildene er tatt utover Hostonvatnet fra Gimse(Jømsaj'n) lørdag kveld. Hoston er en veldig vakker bygd.
Undertegnede var en tur dit med en tilhenger med en vanndunk. Det har blitt en del sånne vendinger for å lette bonden i det siste, kjøre hit og dit med utstyr som er påkrevet. Men det passer denne budeia bra, liker sånt arbeid jeg :-) I går var jeg også på kjøretur, for å hente takrenner med tilbehør til snekkerne som skifter fjøstak. Og så blir det annet "vanlig" da, plensesongen er i gang blant annet...

Dagene går fort, var på ridetur med Tupsi på lørdag, og det var en tur som ble en skikkelig opptur. Ellen og Katja var selvfølgelig med, og vi både travet og galloperte. Tre korte galloppøkter med Tupsi, og hun var eksemplarisk, deilig kort galopp uten noe som helst tull, det var ubeskrivelig oppløftende. Jeg tror det løsner nå.

Det er løpetid, så hundene står hver for seg. Arkus får gå sammen med mor på tur, mens Buffy får sele og løpe ved siden av 6-hjulingen. Arkus er litt uren i travet på en fremfot, det vises ikke uten trav på jevn grunn. Jeg må vurdere å få han sjekket, men tur i skogen med mors tempo er overkommelig, så vi får se om det bedrer seg først, det trenger jo ikke være noe annet enn en strekk.

Jeg begynte med boken fra Litt om alt i går kveld, og tenk, den er spennende etter bare noen sider ;o) Gleder meg til å lese videre!

Mona


2 kommentarer:

Litt om alt sa...

Det er alltid koselig med livstegn fra deg her, men hvordan du rekker alt er over min fatteevne!?
Jeg har plenklippingen her hjemme,dett er dett. Da sitter jeg på den lille traktorklipperen min med musikk på ørene, og koser meg egentlig glugg ihjel.
Koselig at det ser ut til å løsne med Tupsi :)
Klem
Ps:Krim ER spennende!

Anonym sa...

Okei, jeg skjøner hvorfor du ikke har så mye tid til å blogge!! ;)

Boka fra Loa begynte ejg også på...men tankene min bare vandret i "oppussingsverden"...etter 2 sider, måtte jeg bare bla tilbake til 0. Ikke fått med meg et ord! Makan surrehue;)

Ha en riktig god dag med alle dine gjøremål!!
Trultemor