mandag 29. juni 2009

Gårdslivet for tidenSilokjøring, silokjøring, silokjøring, men i dag blir det rundballepressing. Fikk et lite fem-minutt nå, fordi air-conditionanlegget på en av traktorene skulle få legehjelp.

Buffy skal til legen i dag også, røntgenfotograferes, hun har jursvulster og vi skal sjekke om det er spredning. Kryss fingrene for oss. Er det ikke spredning blir det operasjon for fjerning på torsdag. Fjernet en flått på Buffy i går kveld, legen skal få se på bittplassen, for det så ikke bra ut, rødt og hovent. Flåtten var blitt så stor som et upoppa popcorn.

Og så skal Kitti inn også, hun er så hoven på overleppene at hun ser ut som en snuskaillkatt.

Men ellers er det bra, Katja er automatisk plenklipper, og hun er grundig! Ikke blir det store tråkk i plena etter henne heller. Hun får gå sånn å tusle med den foten sin. Hun er ikke spesielt halt lenger, ikke som vi kan se tydelig, men vi vil være forsiktig.

Solen har stekt oss i flere dager, deilig! Vi har vært sultefõret på varme, like før godværet satte inn var det 4,5 pluss på dagene og nesten på null om natten... Men nå har det vært perfekt, til og med en passe bris.... mmmm

Kryss fingrene for Buffy i dag

Mona

4 kommentarer:

Ellinor ... sa...

Vi håller tummarna för Buffy..
Men flotten behöver du nog inte vara bekymrad för.
Vi plockar uppåt 30-50 flott på varje hund per dag under jakten.. Nu under sommartid är det nog bara 10-20. De är mestadels mycket små, men ibland missar man någon fästing och de blir stora som ärtor. Vi har haft turen att inte få några sjukdommar på hundar eller folk av flotten, men svullet och rött blir det ofta _ hårlösa partier där flotten har suttit:(
Och ibland sår:((
Vi går igenom varje hund på kvällarna, då har jag gjort i ordning en burk med varmt vatten och diskmedel som vi släpper flotten i .. Då drunknar de _ de äckliga krypen! Det blir ju si sådär 10-40 flott varje kväll, beroende på var vi har gått våra promenader.
Men som sagt .. vi håller tummarna för Buffy!

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Flåttbittet tok de med ro ja, bare å følge med. Og de fant ikke noe spredning så det blir operasjon på torsdag. Men de fant en forhøyet leververdi, de andre var normale... Hva kan det bety?

Ellinor ... sa...

Förhöjda leverprover behöver inte vara så farligt som det låter. Ska tro de går ner när det gått en tid efter operationen:)

Kram!

Anonym sa...

Forhøyet leververdi kan indikere at de svulstene ikke er helt "snille". Men GODT de ikke har spredd seg iallefall.
Krysser fortsatt fingre!
trultemor