torsdag 2. juli 2009

Buffy og Blixtra (og elgen)Har ikke vist frem Blixtra fra forrige fredag, hun dukket plutselig opp på gårdsplassen. Vi la silo, og ante ingenting. Men det var veldig trivelig å hilse på Blixtra med familie. De skulle til Stjørdal på NKK utstilling. Blixtra er en blid og fornøyd liten dame. Hun er ikke så stor som sin faster her på gården, men jeg trengte ikke målestokk for å se at hun er større enn en stor svarthundhanne. Dessverre ble hun trykket ned på utstillingen, og ble ikke målt til særlig mer enn en "chihuahua", så husse gikk fra utstillingen, med rette sier jeg. Fem cm under tidligere målinger, det får da være måte på. Og fem cm på høyden er myyye kropp, det skal litt til å bomme sånn (?) . Og jeg trenger ikke alltid se utstillingen selv for å luke vekk dommere som ikke er verd å dømme mine hunder...Denne stolte karen så jeg på et jorde med Hostonvatnet i bakgrunnen, minst seks takker og antydning til fjøl. Artig å se en kar mellom alle damene ;o)
Dessverre fikk jeg ingen gode bilder.


Og så er det Buffy da, i kondomdress str XXL, alt for stor, men de hadde ikke mellomting så da så, har klippet og knytt, så det funker. Trodde ikke jeg skulle ha kjæledegge med klær, men sånn ble det nå da. Katja går fremdeles på plena.

Buffy har morfinplaster i nakken, kan det være noe for stoffavhengige? Avvenningsplaster?

Mona

2 kommentarer:

Bondekone sa...

Så finne bilder
det med dømming på hunder så er det jaggu mye rart ute å går til tider. Bare ser på jemthundene her så er det lsik at den enne dommeren sier at hunden har for tynn beinbygning neste sier for tykk, vi har en jemte som er grovbygd og en som er spinkel, Gubben gikk i sinne den enne gangen og han sier det skulle vært to avdelinger for jemte siden det er to slag en som er grovbygd og en som er tynn

GOd sommer

Litt om alt sa...

Er dere ferdige med høyonna nå?
Du verden, du har jammen hatt mye å stri med på dyrene nå. Operasjonen må ha gått bra siden hun er på plass på gården igjen? Hvordan gikk det med flåttbittet? (Ææææææsj, jeg misliker flåtten sterkt!!)

KLEM