onsdag 3. juni 2009

Jeg ser dette klart for meg i dag ja:

I dag har vi et h....... vær, stakkars snekkere på fjøstaket! Selv var jeg utomhus en liten tur for å slippe hestene på nytt beite, og ble klissvåt :o(


Fyrer i ovnen, 4,6 grader og øse pøse.


I går fikk jeg i oppdrag å kjøre en traktor til Orkanger og ta med en annen oppover igjen. Selvfølgelig, praktiske årsaker gjorde at jeg måtte kjøre på en upraktisk tid; når folk skulle hjem fra arbeid. Jeg kjørte ikke langt fra Orkanger før jeg fikk kø bak meg, og måtte svinge av veien, på en mil ble det fire stopper med laaaang kø. Følte meg ikke spesielt populær da, men folk var greie og gjorde ikke noe overilt heller. Det var nesten motsatt. Jeg var på nippet til å stoppe noen ganger, men fikk se at det var klart til å kjøre forbi på oversiktlige strekninger, og valgte bare å legge meg i kanten. Men når nærmeste bil ikke tør, så blir det nøling, nr to og tre kjørte likevel, med grei margin... Jeg lærte forbikjøringer da jeg kjørte opp, har ikke alle lært det?


I alle fall, jeg har hørt sagt for lenge siden at det ikke er bil nr en som lager køen, men bil nr to, og her stemte det godt. Det merkelige er at dette skjedde tre ganger, at nærmeste bil ikke turte. Jeg lurer på om de lå for nære og mistet sikt?


For mye og for lite duger ikke, hasardiøse forbikjøringer er det verste jeg vet, men man må jo tørre når det er oversiktlig og fritt!

Tror det blir latmannskveld i kveld, skal legge innpå ovnen...

Mona2 kommentarer:

Ellinor sa...

Bil nummer två, ibland tre skapar kö, absolut ..! Låter som riktigt otrevligt väder hos er. Här är inte varmt, men solen skiner iallafall:)
Så får vi hoppas det blir riktigt fint väder i helgen:D

Litt om alt sa...

De aller fleste legger seg helt i rompa og mister alt som heter oversikt. Har hørt en del skrekkhistorier om forbikjøringer av traktor ja. Jeg lørte meg også forbikjøring når jeg tok lappen, og ikke minst lærte jeg å blinke...det er det utrolig mange som ikke kan nå om dagen!
Klem