mandag 24. august 2009

Kort fortalt...


Endelig skal jeg skrive litt, venter uansett på en ny borger i fjøset. Og kalver har kommet den siste tiden, den som kalver nå er nr 17 i år. Og noen blir født ute, jentene liker å være med på jobben med å hente mor og barn, bildet øverst illustrerer :-)


Vi har fått inn litt høy, men noen hesjer henger ute enda, det er jo ikke en dag uten regn! Temperaturen er ikke verst, men det tørker aldri. Vi har ikke fått inn 2.slåtten heller. Bløtt, bløtt, bløtt... (Ellen titter frem inni hesja).

Har hatt mine foreldre på besøk i noen dager forrige uke, fra søndagskveld til fredagskveld :-) Koselig, fikk mye hjelp også, gjerde er kommet opp på ridebanen, og jeg slapp en del husarbeid ;-) Tantebarnet mitt var med frem til tirsdag, morsomt det også, og så fikk Katja en passelig rytter igjen. Når barna trives, trives jeg!

Og så har det godt med myyye tid til hest, vi skal kjøpe nye hest til Ellen, har hatt en kjempesnill hest her i 14 dager, men den besto ikke veterinærtesten. Hell i uhellet fikk vi tilbud om å kjøpe en som Ellen har drømt om et års-tid faktisk. Det var skikkelig overraskende altså. Og det blir nok den hesten, den er like snill, men vi mangler en veterinærsjekk her også, forrige gang hadde jeg en litt dårlig magefølelse, men på denne kan jeg ikke ane noe feil, så vi krysser fingrer! Vi tror nok det går bra, likevel kommer ikke hesten på bloggen før alt er klart. Jeg har fulgt med annonser på nettet i sikkert et år, og bare et par håndfuller har fristet å ringe på... Men denne var jo ikke avertert da, og de beste hestene blir kanskje solgt via bekjentskaper, kanskje...?

Ellers, storviltprøven er i boks i år også, prøver å trene hundene på litt kondisjon så de klarer med løshundjakta.Westerncamp har vi deltatt på, fra tirsdagskveld til søndagskveld tidligere denne mnd. Har fått bilder, og kanskje jeg skriver litt siden, med noen av bildene. Hadde i alle fall herlige dager sammen med likesinnede, og hadde også kjempegod nytte av treningen, Tupsi har blitt "gammelhest" nesten. Bukkingen er borte! Er veeeldig takknemlig for hjelpen! Og er takknemlig for bildene som kom på cd i posten, skal ringe en dag.

(Gubban jeg ringer jo ikke heller, har minst fire jeg absolutt burde ringt snart, men så vil jeg ha tid til en skikkelig prat da, ikke bare "hei og hade".)

Skal forsøke å skrive jevnlig igjen. Og besøke "mine" bloggere jevnlig, jeg har jo ikke gjort det heller. Stikker innom fjesboka mi jevnlig, men det tar ikke så lang tid i gangen som bloggen.

Klem fra Mona

4 kommentarer:

Maud sa...

Hej Mona!Ja sommartid blir det inte så mycket bloggande.Men jag ser ju på din blogg att du har fullt upp med arbete på gården. Jag har all tid i världen som bor i en lägenhet och är pensionär.Men ibland har man ingen inspiration att skriva när inget särskilt händer. Det blir bara detsamma och detsamma.Datorn har blivit så seg också så jag kan bli galen.Den har väl blivit för gammal den med.
Kram Maud

Ellinor ... sa...

Här verkar det livat ja!

Lycka till nu på jakterna framöver!

Kram //Ellinor

Trultemor sa...

Kjekt å se deg igjen:) Skjønner dere har hendene fulle og mye nytt liv har kommet til:)
Lykke til med hestekjøp!

Litt om alt sa...

Du verden som du står på, ikke rart det blir lite blogging!
Gratulerer med ny hest! (Har lest innlegget over) Den var veldig vakker i mine ukyndige øyne. Håper dere får mye glede og moro med den også.
Takk for oppdateringen :)
Klem