tirsdag 1. september 2009

A new horse in the family
Så er det avgjort, og vi er så lettet. Etter å ha hatt Baikita her i over tre uker, klaffet det endelig med å få veterinærsjekk på Baikita.
Baikita er en hest vi har kjent til i minst et år, kanskje lenger også. Ellen husket at hun var med ut under trening med Anders Josefsson i fjor høst, da Anne Berit skulle sale opp, og Ellen ønsket seg Baikita veldig.
Under treningscampen med Rolf Blomberg nå tidlig i august, hadde vi en annen hest på lån, men var veldig lei oss, for at den hesten kunne vi ikke ha. En kjempefin og snill hest, også alt for perfekt, siden det ble en risiko for oss å satse på den, da den ikke hadde god nok helse. Vi var lei oss, inntil Anne Berit plutselig og uventet lurte på om vi kunne tenke oss Baikita!
Vi hentet Baikita etter en uke, og nå har vi prøvd henne på bane og tur. Baikita er avslappet til både buss, lastebil, motorsykkel og alt midt i mellom, og hun er tillitsfull og god. En drømmehest for Ellen, og i tillegg en god IPT hest, som er veldig viktig for oss. Det er jo en sammenheng i at en god barnehest gjerne er stødig nok til det meste :-)
Og når i tillegg veterinæren ikke hadde anmerkninger ble det perfekt!
Ellers har Tupsi stått en uke på beite nå, jeg har prioritert arbeid, og vi er ferdige hjemme, det gikk ganske bra på "våtmarka", men litt mer oppkjørt enn vanlig har det blitt. Når man kjører opp jorda, så blir det dårligere avlinger senere. Men vi berget jo uten andre uhell i hvertfall, det er ikke bare bare å kjøre i sleipe bakker. Det gjenstår slått også, på leid mark, så onna er ikke over. Men det regner...
Mona2 kommentarer:

Maud sa...

Hej! Det var den finaste man jag sett på en häst. Jag har sett knytningen på hemvävda dukar.Har ni fått idén därifrån?
Hälsningar Maud

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Hei Maud, vi har nok ideen fra hestemiljøet, det er en av frisyrene som står i div. hesteblad for hestejenter :o)

Og det med duker har jeg ikke tenkt på, men det er jo sant, jeg har sett det jeg også.