mandag 5. oktober 2009

Helga som har gått


Nå har siste kalven i fjøset vårt for i år kommet til verden, og vi har en stor ubalanse mellom kjønnene. Maaange med tut, å få med trakt! De fleste med tut er allerede solgt, men noen av dem må vi vel forsøke å bytte bort i små med trakt, det er alltids noen som har motsatt overskudd. Byttingen må selvsagt skje innenfor distriktet, dette for å forsøke å unngå at man får uønskede nisser på lasset (les frk virus og herr basilusk).Ellers er været svært varierende, selv om det er konsekvent nedbør, det veksler mellom regn, sludd, snø og hagl, spennende!Var på Steinkjer i helga, barna og jeg, hadde en trivelig helg. Spiste deilig mat på Verona fredag kveld, lørdag var det en shoppingrunde i det nye store varehuset, som egentlig er en sammenbygging av to gamle. Steinkjer byr på forandringer hele tiden, jeg synes jo jeg burde være kjent, men jeg kjører meg nesten bort i tunneller og nye veier, og jeg går meg nesten bort i kjente varehus.

Men noe fikk vi da til, joggesko med lys såle, så man ikke setter spor i gymsalen, og nytt gymtøy, som ikke er for kort i ermer og bein, blant annet.

Søndag var det feiring av to-årsdag på ettermiddagen, jubilanten var fornøyd og opptatt med nye leker, men, förstås, formiddagen var lazy :o) En koselig helg med familie :o)


Har ikke tenkt å nevne min generasjon spesielt, men generasjonskifte bak rattet er i gang for;
litt merkelig er det, å være passasjer etter E6, med egen sønn bak rattet. Kjøringen er stødig den, "sjøla" var ikke urolig ett sekund, men likevel...

Mona

1 kommentar:

Ellinor ... sa...

Huuvva jag glömmer aldrig övningskörningen nej:)
Jag tror jag nästan trampade hål i golvet på passagerarsidan ... sådär reflexmässigt liksom:D

Här har vi också fått regn och blåsväder .. men pytt pytt _ man får tvätta hundtassar några gånger om dagen (4 x 4) .. och hoppas på bättre väder:)

Kram!