fredag 27. november 2009

Hestenes nye plass

Dagene blir mørkere og kortere, så onsdag leide vi den flotte nye lyse ridehallen på Berge. Hestene går rett på henger begge to, så det blir enkelt å ta dem med seg. Vi begynner å bli
rutinerte på dette nå, og da føles det så greit. Godt med bil som trekker fint uansett føre også!
Begge hestene var myke og fine i hallen, går fint og bøyer i alle retninger vi ber om, bare etter litt oppvarming. Det er så enorm glede. Tupsi har gode framskritt selv om det er ujevn og lite banetrening. Og Ellen slutter ikke å undre over hvorfor Anne Berit solgte en så god hest som Baikita :o)

Hundene er adskilte for tiden, løpetid! Så Buffy er den som får sulle inne med oss, mens Arkus må være ute, men han får turene da. Han er litt småfjern ja, for å underdrive, løpedame hjemme og løpedame der hestene står.

Har tatt noen bilder:

Ellen koser med Baikita i ny stall:
Tupsi ser Ellen bak boksen sin:

Hestene fikk besøk av Pia den ene ponnien, Tupsi og Pia er gode venner fra sommeren Pia sto hos oss en stund, og det var et hjertelig gjensyn:


Her er Litj-Groegga(som forøvrig er den største i areal/skog), hestene har bokser i den gamle delen, altså helt til venstre på fjøset. Men de skimtes ute i luftegården under garasjen til høyre. Åtte shettiser går nedenfor gården også.


Gården til vesntre borti lia er her hjemme, så det er ikke langt unna hestene står.

Ellen og Kitti ser tv sammen.


Også måtte jeg forevige himmelen over Brekka i ti-tiden i går morges.


Have a nice fridaynight!


Mona

1 kommentar:

Ellinor ... sa...

Ha en strålande helg ni också:)