tirsdag 9. mars 2010

Litt hest og litt hund (i bilder også)Så har Ellen, Eli og Vilde fått nye blogger, og lenkene i margen til høyre her er endret sånn at lesere kan finne bloggene enkelt.Gårdslivet er ellers som vanlig, vi har jo hatt noen herlige vinterdager en periode, og det har vært benyttet til hestene. Nå begynner det å være på stell med begge, føler Baikita er hjemme her, og kjenner oss godt nå. Tupsi kan vel sies å være innridd, går fint i alle tre gangartene, men finpuss er det jo alltid, og selvfølgelig er det mye finpuss igjen hvis man skal konkurrere i western. Turer har ikke gitt utfordringer på lenge, Tupsi stoler på oss og er rolig og lydhør. Har tenkt å forsøke med hunder i bånd på ridetur snart, men første gangen føler jeg at de ytre forholdene skal være fine. Altså en rolig og lat solskinnsdag. Nå blåser og fyker det rundt ørene.


Lørdag var det isfiskekonkurranse på Ringavatnet igjen, og det ryktes om rekordstor deltakelse, det er moro å høre. Spesielt når man ikke deltok selv, en smule dårlig samvittighet for det, men man kan jo ikke være med på alt, Anders deltok, men jeg tok med Ingebrigt og Ellen til grendahuset og kjøpte deilig elglapskaus og riskrem, det var gött det! Søndagen var vi en tur til Hemne å kikket på snart leveringsklare hvite små. De er herlige nå!

Mona

1 kommentar:

Ellinor ... sa...

Underbara bilder av hästar och valpar!

Visst är det så att man inte hinner allt man gärna skulle vilja..
Men visst är man lyckligt lottad ändå, att man har flera saker att välja på ... och att det är helt ok att välja bort något ibland!:)