torsdag 24. januar 2008

En siste hilsen?

Leste Dagbladet nettopp, og dro på smilebåndet nok en gang. Silikonpuppedamer kan ikke kremeres, for puppene ekploderer og griser til ovnene :-) Muligens et leit problem, det er ikke alltid normale puppestørrelser man justerer, men ganske alvorlige problem for noen, bl.a. kreftopererte. Derfor skal jeg passe meg for å tøyse for mye. Men jeg må si jeg leker med tanken på at en del rike forfengelige med XXXL sized boobies kanskje betaler ekstra for å sende en siste hilsen:

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/01/24/524808.html

Sende salutt som lik, det er ikke verst!

Ellers må jeg gratulere bloggeren i "På Hjortefot", han ble årets VG blogger, Gratulerer!Her blåser det skikkelig opp nå, og all snøen som har gjort skogen hvit og vakker har blitt grågrønn og trist på en halvtime, mens den nærmest har kastet snøballer ut i vinden. En fjellvåk hadde rotet seg opp i lufta nettopp, og han måtte bruke all god teknisk flyging i vinden. Værmeldingen har altså slått til, glad jeg ikke er i Finnmark nå, for der skulle det bli verst. Hestene blir våkne og urolige, men Katja spiser alltid både på utpust og innpust, så hun plasserer rompa godt mot vinden og eter likevel:

Tupsi derimot har tid til andre ting:

Jeg skal fortsette renholdet nå, man gjør nemlig ikke rent har jeg hørt, man holder rent ;-)

Ellen skal feire en meeeeget forsinket 10 års-dag på lørdag, det må gjøres nå, før hun straks blir 11... Nå håpet vi på akeføre, men vinden gjør meg bekymret for akkurat den planen, vi får se.

Ove, Ronald, Smilla og Birka ventes også i nærmeste fremtid, Smilla løper, og dagene nærmer seg. Vi gleder oss til besøk. BB(Bella fra Sætra) skal møte sin søster, blir spennende å se dem sammen. Og ikke minst blir det spennende å se Smilla, Arkus' kjæreste for anledningen!

Mona

1 kommentar:

Ellinor sa...

Nu måste du skriva lite kring hur det går med besöket!!
Är nyfiken:))

//Ellinor