onsdag 28. mai 2008

En award på ettårsdagen

Jeg ble så glad da jeg så i bloggen til Marie, jeg har fått en "Kreativ Blogger" award fra henne.
Og det på ettårsdagen for bloggingen min! Jeg lurte litt på hva jeg skulle legge inn bilde av og skrive i dag, men dette ble jo bedre feiring enn noe!
Takk Marie, "klem"! :-)

Jeg har blogget ett år og sett litt i blogger rundt omkring. Det er noe skremmende der ute, ungdommer med spisevegring, aggresive utfoldelser osv. Jeg leste noe av det en gang i blandt i begynnelsen, men bestemte meg for at jeg skulle styre unna. Man skal jo leve selv også, og være i humør til å ta vare på dem rundt seg på best mulig måte.

Men så er det utrolig mange koselige blogger også, og jeg skulle gjerne ha fulgt dem, man blir i godt humør av harmoniske bilder, og vakre bilder, med behagelig tekst. Det er bare det at jeg kan bli sittende med dette hele dagen jeg, og begynner man å følge med så blir man lettere "bloggjunkie" :-). Derfor har jeg bevisst valgt å ikke begynne å følge mange blogger.

Marie er en av dem jeg raskt bestemte meg for å følge, hun har mange vakre bilder fra Heimdalhagen og natur, og i tillegg har hun bilder og skriver om gården med sauer og kyr.

En annen sak er at jeg gjerne skulle lært meg mer om formatering, redigering og det å lage layouts til hjemmesiden og bloggen min. Og vi får se, kanskje jeg prioriterer å lære meg det snart. Men jeg har så mye jeg har lyst til, og så mye jeg har valgt å begynne med, at ting tar tid :-)

Mona

4 kommentarer:

Monika sa...

Heia ;-)
Dette var ein flotte blogg - og eg kommer gjerne tilbake
Artig å lese om kuer - traktor ol, da eg har ein fjøs full av kuer selv - og mange grønne traktorer :)
Smil fra monika

Marie sa...

Så kjekt at du blei glad for awarden. Sant som du seier, det er lett for å bli hekta på dette med blogging. Eg var meir hekta i starten, då hadde eg lyst å lese og sjå alle stader. Nå har eg moderert meg, ser at eg må prioritere andre ting også. Har tross alt ein jobb å gjere.

Ha ein fin dag :)

Kubonde sa...

Gratulere med etårsbloggen, jeg har lest bloggene dine siden du startet.

Ellinor sa...

Grattis Mona! Har det verkligen gått ett år(?) Hmm, det innebär att jag också har hållit på ett drygt år:)

Tiden är en märklig sak, det verkar åtminstone som att sommartid går mycket snabbare än vintertid, nu är vi snart inne i juni och båten är ennu inte i sjön!
Kan det bero på att man tillbingar för mycken tid vid datorn tro:))

Stor kram //Ellinor