lørdag 24. mai 2008

Nyttig dyr...

...sekhjulingen :-)

"Dokumentasjon på at du har jobbet?" kom det så tørt da jeg fotograferte dette :-) Tja, man kan jo se det på forskjellige måter. Jeg tenkte faktisk, JA faktisk..., at jeg skulle vise at også jeg fant nytte i dette "leketøyet", nå trengs ingen omlastinger kjør å tipp rett i haugen! Kjekt ja ;-)
Utover det så er den nyttigere enn man skulle tro, hehe...

Ellers har jeg kjøpt en liten gnom som passer stabbursdøra, og det er en sånn "Nille-sak", men hva gjør vel det? Jeg syntes han så hyggelig ut. Solcelledrevet lys, det ser ikke så veldig sterkt ut akkurat, men det gjør ingenting.Og kvigene har fått beite, alle tolv! Jeg nyter å se dyrene få komme ut på grønt gress i godværet.

Mona

2 kommentarer:

Marie sa...

Endeleg kom eg inn på bloggen din! Prøvde å gå via kommentaren din, men då fekk eg ikkje adgang. Visste ikkje korleis eg skulle kome inn, men så kom eg på at eg hadde lagra addressa under favorittane mine. No trur eg at eg vil lenke til deg. Eg skal ta den tagginga om eit par dagar.

Me har nettopp hatt ut våre kviger også, dei er fødde i august/september/oktober så dei er mindre enn desse. Resten skal ut om nokre dagar. Sauene har gått på heimebeite, så det må velse litt.

Me har det svært tørt for tida så det veks ikkje så fort. Tidlegare i vår var det ikkje råd å kome ut på bakkane med traktor for at det var så vått. Me får vel regn til slåttonna. hehe.

Ha ein fin søndag :)

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Hei, hyggelig å høre fra deg. Disse er kviger som kalver fra sist i juli og til oktober, om noen dager skal vi også ha ut åringskviger, og de er født i samme tidsrom som deres. Når ca starter dere onna da?