mandag 26. mai 2008

Vannholdig drittrikosjett, bålmat, hundemosjon og kattespy ;-)

Etter noe rapportskriving på formiddagen skulle jeg ut å rydde klart rundt hesteboksene for fjøsvask, og så ble jeg så ivrig(!) at jeg begynte vasken, og tre timer fløy. Men det er mye som gjenstår. Dette var bare hesteavdeling og småkalvavdeling, og det er ikke ferdig det heller, men noe er ok, og resten er "lagt i bløtt" i hvertfall.

Drittjobb kan man trygt si, en retursprut(vann-/drittrikosjett!) kommer til stadighet. Var ikke akkurat presentabel til å gi kongen klem etterpå nei. Det var bare å vrenge av seg klærne på vaskerommet å komme seg i dusjen. Og så hadde Anders pizza klar!

Barna var på Oppdal sammen med Hege, de reiste etter skolen, med mellomlanding til tante Jorun på Storås, hvor det vanket to-retters middag :-)

Etter Midt-Nytt fikk jeg ryddet ut av 9 skap på loftsgangen, det ble mye mat til bålet, litt til å gi bort og litt på mørkloftet, og så fikk jeg plass til nyvaskede vinterklær som har ligget som et fjell på soverommet en god stund...

Jeg var litt lei av dagen, så hundene fikk løpe ved 6-hjulingen ca 4km, så ble det i hvertfall trim. Jeg synes det blir litt lite kontakt av den formen for trim, men jeg gikk to timer med dem i skogen i går da. Variasjon blir det i hvert fall, men samvittigheten er ikke like god etter å ha brukt kjøretøy, treningen blir dog mer effektiv.

Anders tørker kattespy for øyeblikket...

God natt!

Mona

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du stora tid som du fejar:) Jag har inte gjort mycket i dag, fick nästan dåligt samvete när jag läser hur du står i!
Jag får sätta fart till veckan istället. Kanske får grannarna se någon som grejar i trädgården mitt i natten, man blir lite konstig i dygnsrytmen av nattjobb:))

Ellinor

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Ja, og sånn er jeg hver dag! ;-)

(Jeg skulle vel heller ønske at arbeidslysten tok en visitt litt jevnligere...)

Marie sa...

Du er jammen meg ei driftig dame! Eg er heilt imponert eg! Tenk om eg hadde hatt sånn arbeidslyst... Kjenner meg igjen i det med skitspruten, hehe. Been there, done that!

Eg har noko til deg på bloggen min :) Kikk innom :)