torsdag 19. juni 2008

I forrigårs og i går.(Og litt i dag)

Fra kveldsturen i går

Buffy fikk æren i går kveld, da Ellen skulle trene Katja, Arkus hadde fått en lengre tur tidligere på ettermiddagen. (Gleder meg på at løpetiden er over...)


Himmelen mot nordmøre


Fra toppen bak Bjørkhaugen, kårhuset hos oss blir i enden av veien, man kan skimte husene, og bildene blir litt større hvis man klikker på dem.

Ingebrigt skulle ta seg av Tupsi en stund mens vi var borte, slik får vi trenet hestene på å være fra hverandre innimellom, og det går helt greit.

Klarte å få en E i førerkortet mitt i går, så nå er jeg uavhengig når hestene mine skal fraktes på hjul. Det er deilig å ha det unnagjort. Det midlertidige førerkortet ligger i bilen, og der sto det

A BE C1 S M T, jeg vet ikke hva M S T står for, men det kommer vel frem på førerkortet som kommer i posten. Kan det være scooter, moped(A1) og traktor?


Så var vi på stilfull avslutning for tiende, bunader og dresser, kaker og taler. Talene besørget teamlederen for 10., rektor, MOT representanten og ordføreren for. Og ungdommene selv hadde kjempebra underholdning.


Nå skal vi på avslutning på Storås skole, hvor det er sommeravslutning, vi får helt sikkert god underholdning der også :-)
Mona

2 kommentarer:

Ellinor sa...

Grattis till körkortet:)

Kram!

Litt om alt sa...

Det er så koselig med skoleavslutninger. Vi er ferdige med den biten, men jeg koste meg alltid.
Gratulerer med E'en! Det må jo være letter å "klare selv" enn å være avhengig av andre.
Ha en fin helg!