mandag 11. august 2008

Setertur med hest dag 3

Søndag morgen våknet vi til knallvær, Kristin og Tone fristet kaldvannet og vasket håret i elva. Tone spanderte egg og bacon til brunch, og kaffen ble nøt vi i solveggen. Hestene visste p nyte sola de også, samtlige la seg ned og koste seg.

Lille Dolph, eller Dolphen i morgensola:
Dusken:
Og Tupsi, bare ørene rørte på seg, og da jeg kom knegget hun lavt uten å løfte hodet, hun hørte meg, og visste det var meg selv om jeg kom bak henne:
Men så løftet hun hodet og jeg fikk klø henne litt:
Vi tok de med ro, og pakket litt etterhvert. Men så måtte hjemturen starte. Det gikk bra med oppakningen det meste av turen, litt hemping ble det. Men siste kneika ned til bilene, (etter bilvei forsåvidt, den er bare så bratt med hestehenger på), gikk vi av, pakksekken min revnet og jeg måtte ta noen grep, så en plastpose dinglet på salhornet og jeg måtte holde i pakksekken samtidig som jeg leide hesten, men Tupsi, ja hun er bare utrolig, jeg har fått alt jeg har ønsket meg av en hest i henne :-)
Nå har jeg sendt datteren på overnattingstur under åpen himmel. Det er en eldre jente i 4H som arrangerer. Hun skal lære bort bruken av kompass. Fiskestangen er med også. Så får vi håpe på trivelig vær. Det regner innimellom nå, mens sola også titter frem. Men det er meldt oppholds neste døgn.
Vi venter på siloslåtten igjen, alt er klart, det må bare bli nettopp oppholdsvær...
Mona

2 kommentarer:

Litt om alt sa...

Det oser ro...for noen vakre bilder og hester! Litt av noen turer dere har, ser bare så herlig ut.
Heldige barn du har også, som får være en del av ett så fint miljø :)
Klem

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Ja vi har det fint, og barna liker seg, bakdelen er jo at det er langt til kompiser. Men det er jo ofte små og store her da.