torsdag 14. august 2008

Uhell

Høyet er forøvrig i hus og stablet på plass :-) :
Men ikke alt går som planlagt alltid:
Da er det kjekt med solid utstyr:
Jaja, startet med siloslåtten i går, men i morges regnet det "kjærringer", så dagen i dag har gått med til annet. Ingebrigt er ferdig med traktorteorien, og barna fikk fikset sveisen før skolestart. Skal bli merkelig å sende eldstemann på internat, men det er jo ikke mer enn tre kvarter unna da.

Så har vi plassert de nødvendige fem skudd inni blinken, og vi fikk stempel på at vi jakter lovlig med våre respektive rifler.

Og til sist måtte vi hente hjem fire dyr fra Sollihaugen, de kalver snart, jurene begynner å bli store, og til det var dyretransporten kjekk å ha.

Buffy fikk brukt sitt herlige temperament da en valp/unghund med litt lite selvtillitt overfor fremmede hunder kom hit. Buffy har et enormt godt kroppsspråk og etter en liten stund tødde minstemann(dame) opp.

Mona

5 kommentarer:

Litt om alt sa...

Oi, den ble litt skakk den tilhengeren!
Hva er det du jakter? Elg? Vi har skog vi også, men ingen av oss jakter. Men elgkjøtt er nå veldig godt da, og vi får alltid noen biter.
Du har nok å gjøre ser jeg, dyrestell krever masse men gir jo også mye igjen!
Klem

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Heisann, den var ikke så skakk egentlig, berget bra, men det er veldig skrått der den står, og så ble nettet oppå litt bøyd.

Vi har tilgang til elg, hjort og rådyrjakt. Hovedsakelig elg og hjort jaktes her. Vi har imidlertid gjort svensker av oss i jakta, og da er det elg og faktisk er det muligheter for bjørn.

Dyrene gir enormt, og jeg liker arbeidet med dem :-)

Monika sa...

Ups - ja det er fort gjort :)
Dette har vel hent her og - men eg rakk ikkje å filme det :o)
God helg
smil fra monika
ps - vi venter litt før vi starter med siloslotten

Marie sa...

Greit når ein kan ordne opp etter uhell, ingenting er øydelagt og ingenting er skada. Det er begynt å kalve hos oss. Fire kalvar til no, mellom anna tvillingar!

Eg har noko til deg på bloggen min, kikk innom :)

Michele (Rocky Mtn.Girl) sa...

Thank you very much for coming by my blog! I love having new mountain climbers! =) Makes me happy!
I love the horses!
Thanks for the nice comment!
Mountain Retreat