onsdag 3. september 2008

Feberfri dag

Jeg var feberfri på formiddagen i dag etter ganske høy feber i går kveld. Er spent på hvordan kvelden blir, men tross feberfri har jeg sittet el. ligget i sofaen hele dagen, gjett hvorfor?

Folk både ringer, mailer og smser for å høre hvordan det går, og det er trivelig det.

Meldalsavisa har en artikkel om at melk kan bli garn og klær? Interessant i hvert fall, du finner det et stykke ned på siden deres.

Ellers har vi hatt bokstavelig talt en stor utendørs kalddusj i hele dag, det gjør sofalivet litt enklere, men egoistisk tenkt, unndkyld ;-)

Mona


5 kommentarer:

Litt om alt sa...

Hei igjen :)
Nå må du ta det med ro slik at du slipper fler "tilbakefall", det blir som regel litt mer "dritt" som sitter hardere for hver gang...
Vet ikke helt hvordan man skal reagere på dobbelmoral og hykleri i USA. Tro hvorfor det blir så mange tenåringsgraviditeter der...?Har det noe å gjøre med at unge er unge uansett hvor i verden de er? "Høykristne", uten sexliv men med pistoler og gevær? Hmm.
Ha en fin feberfri dag ;)

Marie sa...

Huff og huff, det er jammen ikkje lett å ligge febersjuk midt i travlaste kalvetida!

Hos oss kom det tvillingkalvar igjen i går medan eg var på jobb i barnehagen. Det er andre gong i år. Kua som kalva i går fekk tvillingar for tredje år på rad! Produktiv ku! I tilegg mjølkar ho veldig godt. Eg laga middag i full fart før det var å komme seg ut å få inn ku og kalvar. Deretter var det inn med resten og få mjølka. Må seie eg var glad da eg kunne ta kveld, men då var klokka over halv ni også. I år når me skal selge melkekvoten kom det sju (eller åtte) kvigekalvar først, for eit par år sidan var det omvendt.

Må seie eg er einig med deg om det du har skrive om nyhetene, ein skal granske lever og nyrer utan at sjølve sanninga kjem på bordet ein gong. Sjølvsagt må ting granskas om noko er feil, men folk blir hengt ut som forbryterar utan å få forklara seg.

Det hender at eg blar gjennom eit Se og hør, men eg kjøper det ALDRI! Æresord! Eg synes dei jobbar på ein nedrig måte...

Ønskjer deg god betring og nye krefter :)

Marie sa...

Gløymde å seie at montbresia er ei fordringlaus plante, tåler vind og regn. Om du bur ein stad med ein del frost, må du nok ta inn løkane om vinteren. Hos meg står dei ute heile året, men me har sjeldan under sju-åtte minus. Det hender at me har barfrost. Me har svært lite snø og mykje regn om vintrane.

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Takk til dere begge :-) Det blr feber på ettermiddag og kveld igjen i går, så jeg sliter vel snart hull i sofaen ;-) Er det dette som er sofabonde tro?

USA er dobbeltmoralens høyborg.

Ellers tror jeg du Marie må vite å hvile innimellom også, det er tungt med to jobber, spesielt når det blir dobbelt opp. Skal dere virkelig selge kvoten dere også? Åh, det er så mange, og det er trist. Takk for opplysningen om planten, det spørs da om jeg klarer å huske løkene om jeg må ta dem inn, sånt er jeg dårlig på, det må liksom gro av seg selv ;-)

Monika sa...

HEi du - god bedring
Her kom kalddusjen i går - men i dag er det fint
OG jA - vi er ferdig med siloen - godt det - for no er det veldig vått ute
smil fra monika