torsdag 4. september 2008

Lyspunkter!

Klokka er kvart over seks på ettermiddagen, og jeg er fremdeles nesten feberfri, øyner jeg håp? Er i brukbar form! Uansett, nå skal jeg slite sofaen i morgen også, for sikkerhetsskyld, om feberen ikke kommer til kvelds. Bank i bordet!! Neida, jeg er ikke overtroisk. Måler feber tre ganger i døgnet nå, bare for å ha det konkret ved tilbakefall og jeg skal true til meg noe for å bli frisk ;-)

Kristin og Mari har hjulpet oss å flytte åringene til hjemmebeitet i dag. Kristin har hjulpet oss mye mens jeg har vært unyttig. Godt å ha gode venner!

Så mye tv på kort tid tror jeg aldri jeg har sett. Repriser på Venner for livet og Steg for Steg, filmer midt i dagen på tv1000. Det er ok når man ikke klarer noe annet, men jeg tror ikke jeg hadde blitt lykkelig av å se på oppdiktede liv over tid, jeg må leve eget liv i stedet. Hotell Cæsar durer over skjermen nå, men det klarer jeg ikke å konsentrere meg om, har jo aldri sett en hel episode noen gang. Da ble det bedre å blogge, så har jeg gjort noe nyttig i dag ;-)

Tenker på hesten som skulle vært mer i trening, men det er ikke råd. Det er ingen å støtte seg på når Ingebrigt er borte. Ikke det at Tupsi er misfornøyd, hun har jo stort beite å kose seg på, og tak over hodet når hun ønsker det. Men vi kommer jo ikke videre da. Banebyggingen er i allefall påbegynt, det er et skikkelig lyspunkt. Det blir så mye enklere da, spesielt med tanke på å bruke hestene mer målrettet i IPT sammenheng. Dessuten kan ikke Tupsi brukes så mye før vi har fått mer banetrening på henne, enda er hun for egenrådig. Katja derimot, blir super når banen er på plass.

Mona

1 kommentar:

Anonym sa...

Fint at du føler deg litt bedre:)
Ta godt vare på deg nå, så du orker å reise å jage litt frampå:)))