lørdag 28. februar 2009

God bedring Storberget

Jeg ser at en blogger har laget facebookgruppe med god bedring til Knut Storberget.

Og jeg tror jeg skal melde meg der. Jeg kan si for sikkert at jeg er i mot hijab i politiet, og at jeg synes saken kunne vært håndtert annerledes.

Men jeg synes det er helt "sykt"(unnskyld billig språkbruk) at samfunnet skal knekke en person på en slik sak. Det er en sak som kan ordnes opp i uten å ødelegge en mann/kvinne totalt.

Selv har jeg sagt ja til samelue i politiet, bare for å understreke at vi ikke kan godta at enkelte minoriteter skal nektes sin tradisjon, mens andre får sydd puter under armene. Jeg har ingenting i mot hijab, men en uniform er en uniform. Og hvordan skal det bli hvis en politikvinne ikke kan berøre en mann fordi det er i mot hennes religions overbevisning? Blir politiet hjulpet med det? Og hva om en "liberal" muslimsk kvinne faktisk arresterer en mann, og må holde ham? Skal vi etterpå lese kritikker fra hennes egne om hvordan hun har spottet Koranen? Dette vil ikke funke på lenge, og er ikke verdt å prøve før politiet får løst opp i andre utfordringer.

Tilbake til saken, en politiker skal ikke måtte tålet dette kjøret for en sånn sak, han har mange fine verdier, Storberget, at han har vinglet er for meg et tegn på at han faktisk kan så mye at han vet at han ikke kan alt!

Hvilke mennesker skal i fremtiden bekle vårt Storting og våre Regjeringer? En hardhudet usympatisk gjeng som ikke tar i mot ny lærdom fordi de ikke har evnen til innse sine begrensninger? Ikke vil se at problemstillingene og løsningene ofte er komplekse? Som usympatisk spiller på "folk flests" umiddelbare følelser?

Jeg vil ha politikere med menneskelig tilsnitt jeg, og Storberget er en reflektert og sympatisk kar, så jeg ønsker han god bedring og velkommen tilbake!

Mona

2 kommentarer:

Per-Kaare Holdal sa...

Støtter deg fullt ut i dine synspunkter. Det må stilles like krav og rettigheter til alle innbyggere i Norge.

Knut Storberget fortjener ro og fred til han er frisk og rask igjen. Tegn til svakheter benyttes i dag av politisk motstandere fra alle hold på en helt feil måte. I stede for å fremme sin egen politikk er det en tendens til å ramme andres på til en umenneskelig måte.

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Vi er aldeles på bølgelengde :O)