onsdag 29. april 2009

Bilder i e-posten

I går kveld ble jeg glad :-) Jeg fikk bilder av Bixie, Arkus' datter i Hammerdal. Kjempeartig!Eier og fotograf er Karl-Olof Ekqvist. (Jeg har selvfølgelig spurt om å bruke bildene). Han skriver at hun begynte å jage bra på slutten av jakthøsten i fjor, halvannet år gammel, og det høres lovende. Og hun ser vakker ut, Bixie. Jeg skal legge bildene ut på hjemmesiden sammen med de andre av Arkus' avkommer også.

Ellers, været er strålende, jeg har trimmet meg selv og hundene til Hoston og tilbake i dag, i går ble det juks, 6-hjulingen ble brukt til hundemosjon. ;o) Tupsi fikk trene litt på sjenkelbruk, litt sidepass, rygging, krysse fremføttene og ellers mykgjøringsøvelser, og hun forsøker virkelig å forstå hva jeg vil, så det blir mye ros for hver lille bevegelse i riktig retning.

Ellen red på tur til Berge, hun møtte to venninner til hest på halvveien og hadde selskap derfra. Så hentet jeg både henne og Katja med henger.

Nå skal jeg rake litt igjen tror jeg, og så har jeg litt mer papirarbeid da, men vi får se i godværet, jeg skulle ha begynt å gjerde ut kleiva til hestebeite, de begynner å ha dårlig lyst på silo og høy nå, når det lukter og ser grønt gress. Og det er vel forståelig.

Mona2 kommentarer:

Ellinor sa...

Va fin hon är Bixie:)

Per-Kaare Holdal sa...

Dette var virkelig en flott kvithund...i tillegg at hun fungerer bra som jakthund!


Dette lover også godt for de framtidige eierne av våre valper.