mandag 4. mai 2009

Hva bedriver bloggeren på Søndre Groeggen?

Joda, hun koser seg i knallfint vårvær :-) Og hun har forsket på mobilkameraet, med ikke bare hell... Men hun viser frem bilder likevel!

Hestene ble sluppet på beite i går kveld, etter en herlig treningshelg, Mona blir mer og mer obs på hvor bra hest hun har, nemlig! Myk og fin, innimellom protestene, men mer og mer myk og fin, og mindre og mindre protester. Ingen panikkhest heller, hun fikk seg en støkk, men ingen panikk, og avreagerer med en gang, i motsetning til "matte"... ;o)

12 års dag er feiret med venninner, pysjparty sjø, i stabburet, og jeg tror alle koste seg.

Koselige kolleger i beitet:


6-hjulingen blir en kjærere og kjærere kollega, i hagen og til å hjelpe meg å bære ut hurtigpåler til inngjerdingen. Stumpen er selskap mens lunsjen inntas ute :-), og mor har faktisk plantet de første stemorene i krukke, den står utenfor burdøra, og burs"tomten" er på plass:

Bursdagsbordet, og bilder fra i helga, et lite quarterføll, en palominohoppe som satte pris på oppmerksomhet fra mennesker. Å komme dit er litt følelse av ranch, ti beitende quartere i stort og smått, på store beiter med høye skikkelige tregjerder. Tupsi kommer vel "hjem" der også hun, mamma'n hennes er jo der, med et nytt rødt(sorrell) hingsteføll. Og selvfølgelig, vi hadde med Tupsi og Katja, men Nøkletroll er ikke glemt, han nevnes med jevne mellomrom :-)


Jada, dagene går "fort å gæli", men alt er så myye lettere nå, lyst og trivelig, og ikke minst snø og isfritt spaserunderlag...
Mona

5 kommentarer:

Einar sa...

Fine dager og mye arbeid, en fin tid. Fine bilder du er blitt flink med bildene dine.

Litt om alt sa...

Koselig lesing og fine bilder :)
Alltid like trivelig å komme til deg!
Klem

trultemor- sa...

Der var du ja:) Har vært inne og sett etter deg. Men alt står bra til ser det ut for:) Fortsett å nyte våren!

Maud sa...

Hej! Ja passa på att kose dig i det fina vårvädret. Det är regn på gång och det behövs.Här är det verkligen torrt. Hälsningar Maud

Per-Kaare Holdal sa...

Heo - virkelige flotte foto og fotobehandling! Våren får alt til å spire og gro - og det blir lysere tider her nord. Hils jubilanten fra oss alle 10.