onsdag 27. mai 2009


Red i går også, vi tok hestene med til Berge å lånte banen. Håper vi får fingrus på toppen snart vi også, så vi får bruke vår egen bane igjen. Uansett, Tupsi begynner å gå fra å være som hesten ovenfor til hesten under her, hehe ;o)Ellen og Katja prøvde et hinder, og Katja hopper med liv og lyst, det ble 60 cm på det høyeste i går, og de prøver nok høyere neste gang. Men 60 cm er ikke så lite for en ponni som selv er bare 1m og 17 cm på manken. De er et herlig og sammensveiset team, synd at jenta egentlig har vokst fra sin lille ponni. Vektmessig går det fint en stund til, men Ellen har blitt for lang i bena.


I dag regner det skikkelig og konstant, så innelivet frister faktisk. Jeg må vel ut på ærend for snekkerne, de har ikke akkurat ønskevær...


Det er likevel en fin årstid, elg ser vi daglig, møter hare på skogsveien, og tranene spankulerer i par både på eng og på myr.


Ellers er det et lite hjertesukk til mediene igjen, jeg synes ikke de trenger å fortelle oss riktig alt. Nå dreier det seg om denne David Irving, jeg skjønner _ikke_ hvorfor _ikke_ denne filuren _ikke _ kan ties i hjel? Hvorfor skal han få oppmerksomhet? Uten media hadde ingen visst hvem fyren er, nemlig! Det blir litt merkelig at det skal være mulig å slenge ut sånne, ja jeg vet ikke å sette ord på det, og så få så stor oppmerksomhet for det, og tjene penger på det. Han har ikke akkurat dokumentert noe velfundert historisk nytt, akkurat... Atter en gang, dette sier vel mer om all verdens medier, og hva de synes er vel verdt å presentere, enn det sier om Irving selv, eller?


Mona

4 kommentarer:

Anonym sa...

David Irving? har ikke peil jeg! Media har ikke fått tak i meg der...så jeg er "desverre" litt lite opplyst der :p
derimot har jeg lest både om "Ida" og Jarle Trå

Trultemor

Maud sa...

Fin beskrivning av Tupsi.Jag kanske, kanske kunde tänka mig att sitta på den understa hästen.Nä, jag är livrädd för stora djur.
Hälsningar Maud

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Du skulle prøvd en ridetur på en rolig hest Maud, du hadde sikkert funnet det "mysigt".

Trultemor; Diavid Irving har skrevet bok, og funnet ut at Hitler er urettferdig uthengt som syndebukk, og at konsentrasjonsleirene var rene Disneyland... Trenger jeg si mer?

Litt om alt sa...

"Tale er sølv, tie er gull" er det noe som heter, og noen BØR ties ihjel. Men er det ikke typisk media da, å hause opp de mest utrolige?

Kunne godt tenkt meg en ridetur på den nederste jeg også. Jeg innbiller meg at en rolig rusletur langs en stille skogsvei må være veldig godt..

Årstiden nå er DEN BESTE. Før mygg,klegg og flekkeflue, grønt og pent, passe varmt på soldager.Yes.

Klem