lørdag 11. juli 2009

Stemningsrapport 11. juli 09

Det regner, pøser ned rettere sagt, tidligere var det bare yr. Men vått har det blitt og det gjør godt nå, ikke var kjelleren helt tømt heller, så det durer traktorer fremdeles, må gjøres like før eller mens det regner. Har man dritten på enga i solsteken, så svir man avlingen...

Lekte meg med bildet ovenfor, antikk-uttrykk, Tupsi ville farge håret hun også, bli sjokoladebrun eller noe lignende, med ganske godt hell i bløtføret. Gruer meg til å fli henne opp, hun som har vært dusjet tilstadighet i varmen.

Har 17-årsdag i huset, og Wii er kommet i hus, som følge av pengegaver :-) Her er det bowling, golf, boksing m.m. og et spill med fluekasting, ridning, gjeting fra middelalderen.


Her er stemningsbildet fra tidligere i dag:

Folk og dyr i skjønn forening. Som jeg sa, Tupsi ville farge håret, Ingebrigt, Ellen og undertegnede var til frisøren og sved av noen lapper i går, med klipp og farge.... ;o)

Snickerskaka er forøvrig ferdig, og så blir det is. Ikke noe selskap i dag, men bestemor og bestefar kommer vel en tur.

Mona

3 kommentarer:

Litt om alt sa...

Blautgjødselbad..uææ! Du har litt av en jobb foran deg...hageslangen kanskje?

Grattis med avkommet! Nå blir det boksing og bowling fremover :) Morsomt og sosialt på samme gangen.

Frisørbesøk er dyrt..men herlig :D

Kos dere videre, hele gjengen!
Masse klemmer

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Takk Loa! Klemmer tilbake :-)

Heldigvis var det ikke blautgjødsel hestene hadde badet i, det var mer "ren" lort. ;o)
Og det var ikke så vnsaklig å få av likevel, når det tørket, og hesten hadde rullet litt i gresset, var det tørt støv igjen.

Michele sa...

I really like the effect you have done with that first picture. That is very nice. It is appropriate... the old fashioned look.

Your collages are always a delight to look at.. I just think you live in such a beautiful area and have such amazing views!

I hope you are all doing well... thinking about once in a while.
Be well and stay safe.
Hugs and kisses♥